Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 11.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 11.11.2020

Дневен хороскоп – сряда – 11.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Склонни сте да бъдете индивидуалисти, така че няма да отговорите на очакванията на другите. По-добре да разчитате само на себе си, без да очаквате помощ от другите. Пред някои ще се явят възможности за допълнителни доходи.

Телец – За дейности, които изискват концентрация, денят не е много добър. Що се отнася до семейните въпроси, вашето внимание е насочено към финансовите въпроси и тези, свързани с имуществото, материалната стабилност.                 

Близнаци – Добре е да се занимавате с лични дела, които отдавна са отложени поради липса на свободно време. Ако чувствате неясни симптоми на неразположение, не трябва да се самолекувате, по-добре е да не отлагате търсенето на медицинска помощ.                          

Рак – Денят може да ви дойде малко напрегнат. Неприятни истини могат да излязат наяве за хората от вашето непосредствено обкръжение, на които сте се доверявали и това може да ви шокира. Вечерта ще почувствате голяма нужда от почивка и релаксация на ума и тялото.

Лъв – За да имате успешен ден, трябва да се заемете по-сериозно с планирането на работното време и да определите реда на приоритетните задачи. Ако сте твърде упорити, тогава са възможни конфликтни ситуации. Денят не е добър да налагате волята си над другите. 

Дева – Не забравяйте, че вашият партньор може да има собствени интереси, които трябва да бъдат взети предвид. В семейството не са изключени разногласия, най-вероятно поради финансови причини  или неизпълнение на задължения.                                            

Везни – Практичността и здравият разум са вашето предимство днес. Ако хората поискат съвет, можете да им предложите правилното решение. Не бъдете прекалено взискателни и критични към любимия човек. Опитайте се да покажете уважение към другата си половинка.

Скорпион – Всеки аспект от живота ви има потенциал за подобрение днес и това със сигурност ще повиши увереността ви. Измислете стратегия и я следвайте докрай. Вземете важни решения за живота си само след като сте ги обмислили обстойно.

Стрелец – Буйната ви кръв ври, иска динамика, но звездите ви съветват да прекарате деня спокойно. Вие умеете да цените всички физически удоволствия и им се отдавате: вкусната храна, красотата на цветята, приятната музика, комфортната атмосфера, секса.  

Козирог – Денят ще бъде интересен и ще даде много възможности за самореализация. Дори обикновено да сте практични, днес оригиналността е по-важна от практичността. Може би ще си позволите нещо необичайно, нестандартно. 

Водолей – Може да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте, вярвайте във вашите способности и изобретателност. Ако действате внимателно и търпеливо, вие сте в състояние да преодолеете усложненията. Талантът ви да импровизирате ще е особено полезен при решаването на проблемите.

Риби – Усещате прилив на енергия, желание да започнете нещо ново, но звездите ви съветват да не бързате. По-важно е внимателно да се подготви почвата за бъдещи постижения. Междувременно се появяват нови възможности.                                                           

Съветите на Фортуна

Възможно е днес да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри.

Ако у вас възникнат дори най-малките съмнения относно правилността на вашите постъпки и действия, по-добре се откажете. В противен случай може да имате неприятности. В този ден не бива да се изпитва завист, злоба, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате.

Настроението е променливо. Докато се смеете, може да започнете да плачете. Докато се възхищавате, може да започнете да се разочаровате. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Ако сутринта сте вече в лошо настроение, то вечерта може да сте потънали в дълбока депресия. Този ден се счита за един от най-опасните за здравето. Заболяване, възникнало сега изисква незабавна медицинска помощ. Денят е свързан с енергообмена на клетъчно равнище.

Луната се движи на празен ход и няма да оказва подкрепа за делата ви от 13:00 часа до 18:11 часа.                                                                                                                 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати