Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 20.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 20.02.19

Дневен хороскоп – сряда – 20.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Време за справедливост и хармония в околния свят

Овен – Днес е добър ден за завършване на проектите, върху които работите от дълго време. Въпреки това, може да откриете, че в края на деня имате много малко енергия. Дайте си възможност вечерта да се отпуснете. Ако релаксирането на дивана ви изглежда твърде скучно за вас, направете си разходка на чист въздух.

Телец –Благоприятен и ползотворен ден. Мнозина ще имат възможност да укрепят позициите си независимо дали в работата или в личните отношения. Не е изключено да срещнете хора, с които не сте виждали отдавна.

Близнаци – Най-вероятно ще ви бъде трудно да решите някои проблеми с работата. Ако имате свободно време, благоприятно е да се видите със стари приятели, да поговорите с родителите си или да направите нови запознанства чрез близки и познати.

Рак – Имате твърде добро сърце и правите много неща за другите хора, но не допускайте да ви използват. Не се натоварвайте с по-големи отговорности. Може да изпитате леки затруднения в общуването с близките. В любовта малко са зациклили нещата.

Лъв – Днес е важно да изкарате спокойно този ден, да избягвате да се претоварвате с работа и задачи. Търсете хармонична атмосфера, правете медитации, водете приятни неангажиращи разговори с приятели.

Дева – Днес може ума ви да роди блестящи идеи, но само най-предприемчивите представители на вашия знак ще успеят да ги използват в своя полза. Мнозина пък ги очаква приятен разговор с човек от противоположния пол.

Везни –Днес мнозина ще са склонни да гледат на събитията откъм мрачната страна. Причината за това песимистично настроение може да се дължи на някои неуспехи в делата, финансови проблеми, обида, пречки в работата. Въпреки това, ако решите да погледнете откъм светлата страна на нещата, вашият ден ще бъде много по-добър. Потърсете вдъхновение в детайлите около вас.

Скорпион – Може да бъдете хванати неподготвени от поредица от малки неприятности. Просто приемете нещата и се стегнете. Вие можете да се справите с всичко. Стремете се да бъдете обективни при преценките си.

Стрелец – Не се препоръчва да губите този благоприятен ден за безполезни неща. Поставете си една важна цел и направете всичко възможно да я постигнете. Има вероятност от получаване на физическа травма, затова бъдете внимателни.

Козирог – Вие ставате по-общителни, по-лесно ще можете да установите контакти. Дори по-мълчаливите представители на вашия знак стават по-приказливи и търсят събеседници. Благодарение на вашата необикновена интуиция, вие ще вземете правилните решения, ще намерите изход от трудни ситуации.

Водолей – Опитайте се да запазите хладнокръвие, без значение какво се случва. Отнасяйте се с чувство за хумор към всичко. Прекомерната сериозност е в ущърб на вашия чар, който иначе е неустоим.

Риби – Ще бъдете уязвими и емоционални. Вашата "броня на безразличието" към света около вас не може да ви защити от външни влияния. Бъдете готови евентуално за здравословни и финансови проблеми.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време за справедливост и хармония в околния свят. Повечето хора изпитват прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни. Препоръчва се повече пасивност. Хубаво е всеки, който има възможност да почива, да си полежите на дивана, да поспите, да четете книга, да гледате филми, макар най-добрият вариант е да сте на разходка на свеж въздух сред природата. Добре е да сте в парк, гората или край вода - езеро, река, море . Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. Това се отнася за тези, които наистина са имали активна дейност и в случай, че наистина можете да се отдадете на мързел с пълна безнаказаност. Но за хората, които по принцип са си пасивни и лентяйстват, това не е добре, защото ще се задълбочи тяхната инертност и мързел още повече, а това ще им създаде проблеми чрез болести и неприятности в социалния живот.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети