Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 12.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 12.02.20

Дневен хороскоп – сряда – 12.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще общувате много, ще се срещате с интересни хора. Кръгът от запознанства ще се разшири, но не само приятни хора, а и завистливи ще влязат в него. Не се хвалете за нищо, иначе ще си създадете врагове!

Телец –  Не всичко е лесно, но не се отказвате. Имате шанс да успеете, да се справите с неща, които дълго време не смеехте да предприемете. Може да научите нещо или да чуете новина, която ще ви развесели. Вероятно успешно решение на финансови въпроси.

Близнаци – За да не се създават проблеми, избягвайте тези, които обичат да командват. И в същото време и вие не допускайте да поучавате и контролирате останалите. Скоро всички проблеми ще отстъпят на заден план.

Рак – Използвайте подкрепата на звездите, за да изпълните някои стари планове, за да направите това, което не се е получило преди. Бъдете честни и откровени с близките си хора, не крийте проблемите си и не се опитвайте да ги решите сами.

Лъв – Може би ще получите изкушаващо предложение, но преди да вземете решение, опитайте се да обмислите внимателно всичко. Вкъщи ще имате малки проблеми, но лесно ще се справите с тях. Има вероятност за конфликт с родители или други по-възрастни хора.

Дева – Обстоятелствата работят във ваша полза. Опитайте се да се възползвате от точния момент! Звездите съветват да бъдете по-внимателни относно парите, много от днешните разходи ще бъдат безполезни.

Везни – Твърде много недовършени задачи могат да ви накарат да се чувствате напрегнати и да ви създават излишен стрес. Не се притеснявайте за това, просто трябва постепенно да решавате всички проблеми един по един.

Скорпион – Някои ще намерят начин да премахнат препятствията от пътя си, които не им позволяват да продължат напред. Други представители на знака ще видят възможности, които преди това не са забелязвали. Следобедът е подходящ за приятелски срещи и романтични срещи.

Стрелец – Няма за какво да се притеснявате: денят върви добре, имате шанс да са успешни делата ви и то без да правите сериозни усилия. Втората половина от деня е подходяща за общуване с близки и приятели.

Козирог – Вие сте мъдри, лесно не се огъвате под натиска на околните и не се отказвате от принципите си. Следвайте тази независима философия и днес, когато някои хора могат да се опитат да повлияят на вашето мнение.

Водолей – Трябва да правите по няколко неща наведнъж и е съвсем естествено да се изморите.  Днес лесно се дразните от всичко, трудно се концентрирате върху всяко нещо.  Някои ще бъдат разочаровани от онези, за които преди това са имали по-високо мнение. 

Риби – Старайте се да останете спокойни. Ако загубите самообладание, можете да допуснете грешки. Късният следобед и вечерта ще бъде по-благоприятен период. Вероятни са малки парични постъпления, включително от неочаквани източници.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е забележителен със своята обикновеност. Никой не е имунизиран срещу неприятностите, но те идват и си отиват. Никога не казвайте никога, защото не знаете какво ви предстои да стане. Животът е вашата игра. Изборът как да реагирате е изцяло ваш. Последствията са част от обучението. Всеки прави това, което смята за полезно и правилно, но не забравяйте, че вашата истина, не е задължително истината и на другите. Човек стига до своята истина чрез своите преживявания, опирайки се на собствения си опит.

Внимавайте днес да не объркате все пак картинката! Понякога нещата са толкова прости, че просто не се замисляме над тях и не разбираме какво се случва. Често нещата стоят пред нас, но ние пак не ги виждаме, не ги осъзнаваме. Трябва нещо да ни събуди от унеса, за да открие взора ни за истината..... Бъдете и днес добри и внимателни! Избягвайте нощем потайностите на града! Пазете се за травми.

Нека в сърцата ви живее Бог, а от вашето присъствие да се излъчва неговата светлина!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети