Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 12.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 12.06.19

Дневен хороскоп – сряда – 12.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Време на ярки емоции и промени. Бързо нарастващата Луна ще бъде в знак Везни

Овен- Конфигурацията на планетите може да създаде известни препятствия през деня. Всичко ще зависи от вашата сдържаност и умението да се контролирате. Добре е да не предприемате никакви инициативи до 16:00ч.

Телец- Хубаво е днес да проявите повече воля и разум. Бъдете особено внимателни и предпазливи във всичко. Не се отпускайте нито за миг. Не знаете откъде какво ви дебне по пътя. Нещо, което ще чуете може да помрачи настроението ви.

Близнаци- Днес ще се проявите като големи добротворци, но обърнете по-сериозно внимание на професионалните си задължения. Бъдете повече съсредоточени в работата си. Напоследък опасно се движите по тънкия лед.

Рак- Днешният ден ще е доста активен и изпълнен с много динамика. Ако смятате, че нещо няма да ви се получи, то най-вероятно е да стане точно така през първата половина на деня. Изчакайте времето след 16:00ч или до утре за активни действия.

Лъв- Прекалената самонадеяност може да доведе до проблеми, даже и до загуби в някои случаи. Работата ви кара да скучаете. Емоциите ви правят неспособни да разсъждавате трезво и да преценявате правилно обстановката.

Дева- Днес някои от набелязаните ви планове е възможно да се провалят. Може да срещнете някои затруднения. Ще бъдете възбудими, емоционални, лесно раздразнителни, а някои от вас даже ще се покажат като неуравновесени.

Везни- Втората половина на деня е добра за общуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Вашата непринуденост в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на любимия човек.

Скорпион- Днес е възможно да изпитате спад на жизненият тонус и вдъхновението ви. Избягвайте да подписвате документи, но внимавайте и при работа с такива, както и при опериране с финансови средства. Неприятна случка или инцидент могат да развалят настроението ви.

Стрелец- Денят не е подходящ за постъпване на ново място, за премествания, за интелектуален труд. Не са изключени неприятности във финансовата сфера. Бъдете внимателни при работа с документи и пари.

Козирог- Днес има вероятност да получите предложение, но не бързайте да приемате веднага, преди да сте го обмислили много добре, защото в бъдеще може да се окаже не толкова изгодно за вас, а може да имате и доста неприятности покрай него.

Водолей- Нуждаете се от повече свобода и освобождаване от всякакви условности. Възможно е днешният ден да ви поднесе нещо изненадващо и неочаквано. Безсмислено е да се съпротивлявате на обстоятелствата. Бъдете внимателни с финансовите средства.

Риби- Възможно е около вас да настъпят някакви незначителни промени. Има вероятност за неблагоприятно стечение на обстоятелствата, но може и да ви се размине. Снижен е жизненият ви тонус. Имате нужда от повдигане на духа, подем в настроението.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време на ярки емоции и промени. Бързо нарастващата Луна ще бъде в знак Везни. На този ден събития ще се различават невероятна динамика. Везните отговарят за чувствата и емоциите, а това означава, че е време за получаване на удоволствие от важни неща и забавление. Това е средата на работната седмица, но вечерта след работа не трябва да бързате да се прибирате у дома. Посетете места, където има много хора и потърсете нова любов и нови запознанства.

Следобед Луната ще бъде в квадрат с Плутон, което ще доведе до разрушаване на установените порядки в обществото. Това може да се използва за собствени цели, за да успеете в делата или в работата. На този ден Вселената ще даде възможност на всеки от нас да промени радикално своето бъдеще. Трябва само да покажете малко смелост в процеса на вземане на важни решения.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети