Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 12.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 12.08.2020

Дневен хороскоп – сряда – 12.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Благоприятен ден, макар и не най-плодотворният. Едва ли ще успеете да постигнете главозамайващ успех, но ще се забавлявате добре. Пред вас се появяват нови възможности, дори и да не ги търсите. 

Телец – Необходимо е много търпение. Много не върви както бихте искали, далеч не веднага е възможно да се постигнат желаните резултати. Не се оплаквате, но продължавате да действате и да правите правилните неща.

Близнаци – Усещате творческо вдъхновение, интуицията ви се засилва. Денят обещава успех в интелектуалната дейност и бизнеса. Възможни са нови запознанства и срещи с интересни хора, получаване на важна информация.

Рак – Емоциите стават по-интензивни, дори дребни неща могат да ви раздразнят. Възможно е някой близък човек да се превърне в източник на проблеми. Бъдете по-тактични и съобразителни в отношенията с близките.

Лъв – Вие сте активни и упорити, въпреки че излишъкът от енергия ви кара да се чудите какво още да правите. Не бързайте с нещата и не се изнервяйте, ако нещо не се получи. Поради неудържимостта си можете да действате в свой ущърб.

Дева – Гледайте към бъдещето, но не забравяйте за настоящето. Преди да продължите напред, трябва да се справите с текущите обстоятелства. Някои Деви ще се разделят с илюзиите, ще разберат какво всъщност им пречи да успеят и ще намерят начин да премахнат препятствията по пътя.

Везни – За съжаление, вместо да се концентрирате върху основните задачи, разсейвате силите си в противоположни посоки. Не бива да вземате важни решения, по-добре е да си дадете достатъчно време за размисъл.

Скорпион – Някой може да отправя повече изисквания към вас, усложнявайки деня ви. Това, което се опитвате да скриете, може да стане очевидно. Особено нежелателно е днес тайно да обсъждате други хора.

Стрелец – По-добре да изчакате и да видите как се развива ситуацията. Скоро ще имате много повече яснота и ще намерите най-добрия вариант за разрешение на вашия въпрос. Ще изпитвате през деня различни импулсивни желания.

Козирог – Нежелателно е да демонстрирате на другите твърдостта на вашата позиция и упоритостта си, гъвкавият подход ще донесе по-добри резултати. Способността да правите компромиси ще ви бъде от полза.

Водолей –  Любопитството и любовта към живота ви нямат граници. Интересувате се от всичко, което се случва. Телефонно обаждане или неочаквана среща може напълно да променят вашите планове за деня. Може да ви се прииска да експериментирате, да промените външния си вид. 

Риби – Може би днес ще започнете да се съмнявате в себе си или в целите си. Бъдете търпеливи и не вземайте прибързани решения. Запазете вяра в себе си, след няколко дни ще видите света в напълно нова светлина. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативното влияние на другите около себе си. Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандали, това е един от лесните начини за набавяне на липсваща енергия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица.

Във времето от 10:56ч до 16:47ч нищо важно не предприемайте.

Направете си равносметка за изминалите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели правилно това време, направихте ли всичко, което сте искали, израснахте ли духовно? Ако правилно сте живели, днес ще ви се открие някаква мъдрост. Ще постигнете освобождение от ограничения на света, ще откриете нещо ново в себе си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Светлана Христова Благодаря Ви! За посоката на мислите и действията ни....
12.08.2020 09:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати