Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 12.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 12.12.18

Дневен хороскоп – сряда – 12.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Спокоен и мирен ден за получаване на любов и благодат

Овен –Денят ви дарява с отлично самочувствие и харизмата на лидера. Някои хора ще разчитат на подкрепата ви и съветите ви по различни въпроси. Ясно ще виждате нещата и ще отчитате слабите места на всеки план.

Телец – Благоприятен ден, в който е възможно да се постигне успех по много въпроси. Основното нещо е да не губите време напразно, да се опитвате да действате възможно най-ефективно. За това може да се наложи да се откажете от планираните развлечения и срещи.

Близнаци – На сутринта влиянието на положителните тенденции ще бъде значително. Това означава, че е по-добре да не отлагате нищо. Особено важно е да се има предвид това, когато става въпрос за работни срещи. Преди обяд те ще преминават почти перфектно, но колкото по-напредва времето, толкова по-трудно ще става да се постигнат някои споразумения.

Рак – По-добре да не отлагате нищо, защото сутринта влиянието на положителните тенденции е по-силно, отколкото по-късно през деня ще стане незабележимо. Не споделяйте тайните си с никого - сега всяка информация лесно може да стане публично достояние. Също така е по-добре да не говорите за плановете си, защото съществува опасност да бъдете възпрепятствани да ги осъществите.

Лъв – Днес сте настроени борбено, но всъщност няма с кого да се борите. Хората са готови да ви следват и без бой и да ви присъдят победата. Ако искате да добавите малко романтика в живота си, трябва да поемете инициативата самите вие.

Дева – Днес ще сте склонни да вземате решения под влиянието на емоциите, а основният аргумент ще бъде вашата интуиция. Настроени сте повече творчески. Там, където трябва да се прояви въображение, няма да имате равни на себе си.

Везни – По отношение на ежедневните дела ще действате на автопилот. Денят засилва комуникационните ви способности, заставяйки ви не само да общувате, а да търсите информация в разговорите, да се вслушвате в слуховете и да бъдете в час със събитията.

Скорпион – Днес вие ще дърпате конците и ще впрегнете способностите си да манипулирате другите, за да получите желания от вас резултат чрез оказване на директен натиск или индиректно. В крайна сметка ще получите това, което искате.

Стрелец –Какъв невероятен ден! Времето до обяд е подходящо за важни срещи, общуване с хора, на които бихте искали да направите добро впечатление. Колкото по-решително действате, толкова по-големи са шансовете за успех. Ще бъде полезно да възприемете опита на някой друг, да последвате добър пример.

Козирог –Денят започва отлично. Чувствате нов прилив на сили и енергия. Мнозина от вас са готови да покоряват нови стръмнини и върхове. Ще има възможност да се забавлявате, да разговаряте с хора, които са много приятни за вас.

Водолей – Днес е ден на срещите - планирани или внезапни, всяка от които може да не е случайна. Внимателно мерете думите си, тъй като всичко казано и направено днес, може да повлияе върху положението ви, кариерата или личния живот.

Риби – Събитията от този ден ще ви помогнат да видите много неща по нов начин. Следобедът е подходящ за малки покупки. Дори и да не се нуждаете от нищо, отидете на пазаруване - има възможност да намерите страхотни подаръци за близките си.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Спокоен и мирен ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Да не се нарушава неговата меката атмосфера на деня с битови скандали. Внимавайте да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Не е добре да се изразява недоволство от каквото и да е.

Днес могат да се започват нови дела. Добре е също да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за почивка, общуване с близки и приятели.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати