Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 13.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 13.02.19

Дневен хороскоп – сряда – 13.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всяка комуникация през часовете до обяд може да доведе до конфликт, така че е по-добре да бъдете сами. Този период ще бъде много наситен с най-разнообразните събития, както благоприятни, така и не толкова. Ето защо не е изненадващо, че настроението ви може да не е много добро.

Телец – Всичко важно оставете за втората половина на деня. До обяд дведете до завършване започнатото. Ако се чувствате изнервени и раздразнителни, не бързайте да си го изкарвате на хора, които нямат вина за това.

Близнаци – Денят е чудесен за действия и ритуали, целящи да се отървете от нещо нежелано, което присъства в живота ви. Това може да бъде болест, неуспехи, ненужни вещи или изчерпана връзка. Време е да се отпуснете. Можете да вземете почивка и да я посветите на себе си.

Рак – Емоциите трудно ги контролирате, но се опитвате да го правите. Работата днес ще изисква много усилия и няма да донесе значителни резултати. Сега ви трябва почивка в добра компания и ако е възможно, го осъществете. 

Лъв – Сега не трябва да разчитате само на собственото си мнение във всичко. Чуйте какво казват другите и си направете заключения. Може да бъдете обхванати от фалшиво чувство за всемогъщество, ще ви се стори, че сте способни на абсолютно всичко, но това е само временно усещане.

Дева – Това е правилният ден, за да премахнете незавършените задачи. Звездите показват, че сега трябва да избягвате финансови рискове. Бъдете внимателни с инвестициите, не доверявайте финансите си на непознати.

Везни – Трябва да помагате на другите служители и колеги, може би дори да поемате някои от техните задължения. Старайте се да избегнете негативни емоции в общуването с любимия човек. Знаете до какво ще доведе това, затова покаже внимание, заинтересованост и сдържаност.

Скорпион – През първата половина на деня ограничете комуникацията, особено с непознати хора. Не полагайте прекомерни усилия на работното място, защото ще бъдат вероятно напразни. Не пренебрегвайте нарежданията на началниците си обаче.

Стрелец – Съсредоточете се върху себе си и чувствата си. Бъдете хладнокръвни днес, не приемайте всеки, дори най-лекия провал навътре. За да постигнете разбирателство с близките, бъдете внимателни, търпеливи и дипломатични.

Козирог – Днес могат да се случат много събития, както благоприятни, така и не толкова. Може дори да ви се случи нещо странно. Ако действате според инстинктите си, ще можете да се справите с всяка ситуация.

Водолей – Съсредоточете се върху важните неща. Внимавайте да не се забъркате в неприятна ситуация. Не забравяйте да си оставите време за почивка и удоволствия. Общуването с приятели или близки ще ви помогне да се развеселите и да изкарате една приятна вечер.

Риби – Днес не е подходящо особено до обяд да правите предложения, да предприемате нещо важно или някакви инициативи. Вечерта си легнете по-рано. Това е чудесен начин да възстановите силите си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един период от живота ви отстъпва на друг и това се случва много бързо. Може да изпитате отрицателни емоции, настроението ви може да е скапано, поне първата половина на деня. Възможни са нежелани промените и често внезапни, но само чрез изчистване на пътя пред себе си можете да продължите напред. Но не е нужно да се притеснявате – нови, по-продуктивни и творчески промени вече зреят на тяхно място! Ако нещо се разпадне, не се опитвайте да възстановявате разрушеното, изчакайте и започнете изграждането на нещо ново. Скоро ще почувствате нов прилив на сила. Опитайте се да преминете през тези препятствия възможно най-бързо, защото те предхождат само предстоящото ви изкачване и нови постижения!

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати