Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 13.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 13.05.20

Дневен хороскоп – сряда – 13.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване

Овен – Обичате да доставяте на любимите хора удоволствие. Припомнете им отново на какво сте способни. Не правете непредвидени финансови разходи. Ако можете ги сведете до минимум. Възможно е да ви измъчва главоболие.

Телец – Ако някой в нещо ви обвинява, значи имате сериозен повод да се замислите над това. Особено, ако обвиненията не са лишени от основание. В интимен план сте прекалено чувствителни днес.

Близнаци – През днешния ден ще ви е трудно да се задържите на едно място. Постарайте се да не бъдете твърде разхвърляни в действията си. Незначително недоразумение не е достатъчен повод да изпадате в истерия.

Рак – Късметът днес ще е променлива величина за вас. Трябва само да постоянствате и целенасочено да се трудите за вашите желания. Възможно е върху взаимоотношенията ви да легне сянката на лъжата.

Лъв –  Поначало днес ще бъдете с нисък жизнен тонус, но внезапен заряд от енергия ще получите точно, когато имате нужда от нея. Рейтингът на вашата популярност може да се вдигне неимоверно.

Дева – Ще дадете воля на обзелото ви нетърпение. Вместо това, много по-добре е да го преобразувате в полезна енергия. Изборът обаче си е ваш. В областта на личния живот сте зациклили върху собствените си чувства.

Везни – Днешният ден предразполага към спонтанни решения. Появява се и желание за развлечение. Не си отказвайте нищо такова. Отдайте се с освободено сърце на това приятно занимание.

Скорпион – Трудно ще се съсредоточавате през днешния ден, но ще ви се налага. Интимността с точно определен партньор ще ви донесе голямо удоволствие. Заради вас ще се постарае достатъчно и ще даде всичко от себе си.

Стрелец – Преди да започнете каквото и да е, проверете първо силата и посоката на вятъра. Може да ви отнесе не съвсем, където трябва. Нараства природното ви обаяние и магнетично излъчване, и ще създавате добро впечатление у околните.

Козирог – Палитрата на вашите чувства ще бъде твърде разнообразна днес. Проявата на високомерно отношение към колегите и околните въобще, може да предизвика всеобщо неодобрение към вас.

Водолей – Днес ще бъдете обкръжени от топла атмосфера и ще бъдете в центъра на вниманието, което дори може да ви дойде в повече. Може да влезете в ролята на обществен защитник и да се чувствате като избраници на съдбата.

Риби –  Тишина и спокойствие - ето какво не ви достига днес, а организмът ви се стреми с всичка сила към тях. Възможно е да преживеете неприятна среща или случка и ще ви останат неприятни впечатления до края на деня.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е подходящ за активни и решителни действия, но бъдете внимателни при финансовите операции. Ако упорствате, всичко ще ви се получи. Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване.

Клетвите дадени в този ден притежават особена сила и не трябва да се нарушават. Ден за творчески подем и вдъхновение. Благоприятен период за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, на стари приятелски отношения, за прекарване времето в компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели.

Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати