Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 13.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 13.10.21

Снимка:

Овен – Днес е по-добре да не вземате кардинални решения в живота. Това важи особено за работата и финансите. През деня много планове ще се променят, но не трябва да се разстройвате за това. Имате много идеи в главата си. Не губете нищо от поглед.                           

Телец – Трябва ясно да регулирате този ден. Не трябва да поемате огромно количество работа, ако се чувствате физически зле. Във финансовата сфера трябва да се избягват директните решения; необходимо е да се правят маневри.

Близнаци – Звездите препоръчват да бъдете по-внимателни към хората, с които трябва да прекарате по-голямата част от деня. Старайте се също при общуването да не натискате по „болезнените“ точки своя партньор.

Рак – Контролирайте апетита си, за да избегнете наддаване на тегло. Поглеждайте се по-често в огледалото, след което подарете шоколада, който ви се иска да изядете, на колега. Има шанс да се запознаете с приятен човек. Възможно е да останете само приятели, но и това е добре.

Лъв – Личните обиди са трудни за „поемане“, но затова избягвайте да се държите твърде предизвикателно. Научете се да живеете в мир с другите, за да намерите вътрешно спокойствие в себе си. Внимателно и по няколко пъти проверявайте това, което правите.

Дева – Любовта се нуждае от поддръжка и трябва да сте постоянно нащрек, не го забравяйте! Ако все още се борите със самотата си, огледайте се около себе си, защото ви очаква нещо добро и вие трябва да го видите.

Везни – Подходете към всичко, което ви вълнува, със спокойствие и реализъм и е сигурно, че ще успеете да го подредите. Денят носи редица благоприятни възможности, така че бъдете готови да ги посрещнете. Знаете, че всички успехи идват, само когато е подходящият момент за това.

Скорпион – Ще трябва да издържите на много критики за своя сметка. Но не бързайте да се обиждате, част от тях са градивни и полезни. Опитайте се да обърнете внимание на някои неща. Те могат да ви отведат по правилния път.

Стрелец – Може да поемете организацията на някое събитие. Просто не давайте твърде много команди, в противен случай плановете ще се провалят. Отделяйте повече време за лични въпроси. Въпреки че сте много заети, трябва да озарите живота си. Например, с нов любовен роман.

Козирог Всички врати и пътища ще бъдат отворени пред вас днес. Лесно е да се премине чертата, отвъд която ще останат проблемите и ненужни обяснения. Приближете се до тези, които наистина цените и обичате. Днес приоритет са само искрените отношения, без лъжи и ревност.

Водолей – Отложете за известно време решаването на сложни финансови и битови проблеми. В службата или у дома могат да възникнат нестандартни ситуации. Но не забравяйте, че не сте сами, не се колебайте да поискате подкрепа.

Риби – По-добре е да се откажете да посещавате масови мероприятия и места, където има много хора, както и да изяснявате отношения. Както се казва, денят не е за комуникация. Можете дори да се уедините и да творите нещо, да създавате.

Съветите на Фортуна

Денят олицетворява завършеност в делата, мислите и чувствата. Енергията ви насърчава да сложите финалната щриха в някои от вашите дела, които възнамерявате да решавате от дълго време, но по някаква причина се колебаете. Най-често това са неща, свързани с неприятни моменти, например, някакъв важен, но неприятен разговор, изплащане на дълг или необходимостта от извършване на сложни ремонтни работи в къщата. Ако между вас и вашия избраник / партньор в живота има намеци или въпроси, които изискват разрешаване, денят е подходящ за това. Също така, това може да включва необходимостта от завършване на някои семейни дела. Опитайте мислено да направите равносметка на живота си в момента и поне да очертаете собствените си перспективи и план за действие. Това може да включва всичко: повишаване на приходите, намиране на работа, изкачване по кариерна стълбица, насърчаване на здравето, личния живот или приятелства. Денят ви дава възможност спокойно да размишлявате, да разберете по-добре мотивите и принципите си, да подредите своите мисли и емоции, да направите важни изводи за себе си, които ще ви помогнат да постигнете целите си в бъдеще.  


Коментари (1)

HRIST SUNCE IVE HVALA TI PUNO OD SRCA NA PRELEPIM REČIMA SVE SI MI LEPO OBJASNILA.
13.10.2021 10:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема