Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 13.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 13.11.19

Снимка:

Овен – Благоприятен ден за комуникация с хора, с които имате общи интереси. Сега можете лесно да говорите за много неща, да изясните двусмислените ситуации и да се споразумеете за по-нататъшни съвместни действия. 

Телец – Денят може да донесе спорове и противоречия. Често вие ще сте тези, които ги инициирате и не искате не само да се съгласите, че другите може да са прави, но и да направите дори и най-малките отстъпки.

Близнаци – Опитайте се да прекарате този период ползотворно: има шанс да постигнете голям успех. Но съветите на другите едва ли ще бъдат полезни: твърде често те се дават от хора, които изобщо не разбират ситуацията.

Рак – Опитайте да не се притеснявате за нищо. Способността да поддържате поне външно спокойствие, без значение какво се случва около вас, е много полезна днес. За да успеете, трябва да държите емоциите под контрол и да не се поддавате на провокации. 

Лъв – Успешен, плодотворен ден. Можете да постигнете много, особено ако действате по свой начин, а не като следвате съветите на другите. Възможни са полезни контакти, срещи с хора, благодарение, на които можете да реализирате най-смелите си планове. 

Дева – Денят е пълен с неочаквани събития, изненади, новини, всяка от които може да ви накара да промените плановете си. Важно е да не се обърквате, да останете спокойни и правилно да прецените ситуацията, да вземете вярното решение и да направите това, което ще бъде от полза за всички.

Везни – Изцяло сте съсредоточени върху личните си отношения. Вътрешно изживявате нещо по-емоционално. Може да се усъмните за миг в правилността на взетите решения. Надеждите на някои от вас все пак ще се осъществят.

Скорпион – Ще вложите всички сили, за да се справите с многото задачи, които сте си поставили. Предстои ви да вземете важно решение. Само не изпадайте в плен на илюзиите. Може да засегнете някого, макар и не нарочно.

Стрелец – Възможно е да се нуждаете от помощ, за да постигнете целите си. Днес ще можете да завършите започнатото по-рано, да намерите отговори на въпроси, които преди това са ви вълнували.

Козирог – Това, което правите, ви се струва скучно и досадно, освен това често сте разсеяни и не можете да се концентрирате. Не е лесно да се съгласите с другите за съвместните си действия, защото всеки поставя на преден план собствените си интереси. 

Водолей – Днес всички дела може да изискват повече усилия от вас от обикновено. Не се изключват досадни грешки и недоразумения. По-добре да не бързате с решения. Дайте си време за размисъл и със сигурност ще намерите изход. 

Риби – Благоприятен ден.  Сега сте уверени в себе си, пълни с ентусиазъм. Във всичко, свързано с финансите, интуицията ви помага. Може да получите хубави новини или приятни изненади от близки хора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за вътрешна свобода, веселие и радост. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува.

Днес не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.  В този ден не трябва да се стига до никакви крайности. Трябва да има хармония. Контролирайте своите емоции и постъпки. Не се препоръчва да рискувате.

Добър е за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Бъдете щедри, доставяйте само радост и не отказвайте нищо на децата.

До 10:50 не предприемайте нищо важно. Луната от предния ден все още е на празен ход.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още