Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 14.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 14.08.19

Дневен хороскоп – сряда – 14.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Много плодотворен ден. Бързо се справяте с решението на много проблеми, задачи, дори и най-сложните, не пропускайте възможността да направите нещо полезно за себе си и за другите. Възможно е да се породят любовни симпатии.

Телец –Не се притеснявайте, ако нещо се обърка: скоро ситуацията ще започне да се променя към по-добро. Следобедът носи интересни предизвикателства и нови възможности, както и срещи, на които ще се радвате много.

Близнаци –По-добре е да не отлагате нищо днес, първата половина на деня е идеална за важни въпроси и за срещи. Следобед ще стане много по-трудно да се концентрирате и ще се разсейвате по-често.

Рак –Трудно е да се концентрирате върху важните въпроси, но все пак се справяте добре с тях. Старайте се да спазвате обещанията, които сте дали по-рано, дори и да не ви е лесно. Важно е да не подвеждате тези, които разчитат на вас.

Лъв – Денят е успешен и ползотворен. Възможни са интересни и приятни срещи. Може да поемете всякаква инициатива, късметът ще бъде на ваша страна. Ако изберете правилния път, ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали.

Дева –Добър ден, идеален за най-различни дейности. Вие знаете добре какво искате да постигнете, не се страхувайте да предприемате нужните стъпки. Не винаги е възможно да се действа според плана. Пригответе се да импровизирате.

Везни –Пред вас стои един успешен ден, но го пропускайте. Най-вероятно ще имате страхотни идеи, прилагането на които ще направи живота ви много по-интересен. Лесно ще намирате общ език с околните.

Скорпион – Готови сте да преминете от думи към действия и това ще повлияе положително на всяко ваше начинание, както лично, така и делово. Дръжте най-важните мисли и оригинални иновативни идеи за себе си, в този случай никой няма да ги изопачи или открадне.

Стрелец – Първата половина на деня е по-спокойна. Това е подходящ момент да завършите работата, започната по-рано и да помислите за планове за бъдещето. Втората половина на деня могат да се намерят причини за разногласия и спорове или да започнете да се съмнявате в правилността на решенията, взети по-рано.

Козирог – Подходящ ден за започване на нови дела. Имате благословията на звездите и зелена светлина. Вероятни са паричните постъпления. Справяте се чудесно с решаването на финансовите проблеми.

Водолей – Опитите да коригирате грешките на другите най-вероятно ще се окажат неуспешни: само ще загубите време и усилия. Нежелателно е да споделяте тайните си или някаква важна информация - рискувате да навредите на себе си.

Риби – Денят, в който трябва да се съсредоточите върху собствените си дела. Ще бъде по-добре, ако не разрешите на никого да се намесва в тях, вие самостоятелно да вземете всички важни решения.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще се радваме на благоприятният съвпад на Слънцето и Венера – обединение на творческите и емоционални сили.  Приятно е творческото самоизразяване през този период да става по-богато, по-изразително, по-ярко; всички наоколо са по-очарователни и привлекателни.

Съществуват обаче и повече прояви на нарцисизъм; по-висок риск от грешки при оценката на случващото се или при правене на избор.  По отношение на здравето: препоръчително е да се обръща повече внимание на бъбреците, кожата, пикочния мехур.

Подходящ момент за приятелство и флиртове.

Днес е време за активни действия, за увереност, стремителност, постоянство. Не забавяйте темпа. Успешно време за нови дела.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети