Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 15.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 15.04.20

Дневен хороскоп – сряда – 15.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление

Овен – Нещата не са толкова зле, колкото си мислите, но не са и толкова добри, колкото бихте искали. Късметът се усмихва само на тези, които не разчитат единствено на него, а действат независимо, решително и самостоятелно. С една дума:”помогни си сам, за да ти помогне и Бог”.

Телец – Денят ще премине спокойно, без никакви сътресения, но ако се отпуснете с надеждата, че всичко по някакъв начин ще се уталожи от само себе си, нищо добро няма да излезе от това. Забелязвате ли, че някой в обкръжението ви проявява засилен интерес към вас?

Близнаци – Не предприемайте нищо, докато не съставите ясен план за действие. Няма нищо по-лошо и по-опасно от недостатъчно обмислените действия, начинания, съмнителни проекти. Вие разчитате на късмет, но сега той може леко да ви заобиколи.

Рак – Този ден може да е успешен в някои отношения. Няма такава задача, с която да не бихте се справили. Но вие изразходвате много енергия за постигане на целите си и вечерта ще почувствате лека умора.

Лъв – Всяка намеса на външни лица в личния ви живот е по-добре да се игнорира учтиво, а не да сте груби към досадните хора. Бъдете много придирчиви към вашите контакти, разчитайте на здравия разум и вашата интуиция.

Дева – Обърнете внимание на членовете на вашето семейство. Не пренебрегвайте доброто отношение към вас. В този ден се опитайте да не правите неоправдано скъпи покупки, ако наистина нямате нужда от това.

Везни – Как ще премине денят ви зависи до голяма степен от вашата вътрешна нагласа и не на последно място от вашите постъпки и действия. Ако не си губите времето, можете да постигнете много, но ще трябва да надвиете обхваналата ви ленивост.

Скорпион – Денят ще ви се стори труден, но въпреки умората ще сте доволни от себе си. Най-накрая ще разрешите проблеми, които дълго ви притесняват. Скоро в живота ви ще се случи събитие, което ще ви накара да погледнете по нов начин на някои неща. 

Стрелец – Не бързайте да вземате решения, свързани с финансите. Търпението и нежността, с които ще се обърнете към близките си, ще укрепят връзката ви и ще ви позволят да прекарате деня спокойно.

Козирог – Вие се стремите към пълна яснота във всичко и поради това понякога забравяте да проявите тактичност и деликатност. Някои от вашите коментари са откровено по-груби, действията егоистични, така че не се учудвайте на негативната реакция на другите. 

Водолей – Не е изключено да получите информация, която да ви постави в задънена улица. В този момент е много важно да запазите контрол над емоциите си и да не се поддавате на паниката.

Риби – Могат да се появят мрачни мисли, но те не трябва да се приемат твърде сериозно. Старайте са да ги замените с положителни и конструктивни. Потърсете източници на духовно удоволствие за себе си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на мъдростта и за получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят нови оригинални идеи, да ви хрумнат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Необходимо е пълно съсредоточаване върху най-важния проблем за вас и търсенето на необходимите източници на знания за решаването му. Благоприятно е за тези действия, които са насочени към съзидание.

Денят е свързан със световното право, знанията, книгите, архивите, информационното поле. Това е време за мъдрост, изследване на тайни знания, науки, занаяти. Всяко познание лесно се усвоява. Изведнъж могат да ви се открият нови възможности. За започване на нови дела, особено сериозни, денят се смята за неблагоприятен. Общият фон е неблагоприятен за здравето. Да се избягва всякакво претоварване.

До 10:40 ч. Луната се движи на празен ход и не е подходящо за започване на нищо важно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати