Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 15.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 15.05.19

Дневен хороскоп – сряда – 15.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят ще бъде малко неспокоен, грижите ще са в повече, отколкото сте очаквали. Хората около вас често се намесват във вашите дела, като понякога избират най-неподходящия момент за това. Защитавайки вашите интереси, понякога се държите почти агресивно, затова не се изключват кавги и конфликти.

Телец – Много е важно днес да съумеете да запазвате самообладание и спокойствие. Това няма да бъде лесно обаче. Но ако се поддавате на емоциите, вероятно ще направите грешки. Използвайте здравия разум и ще можете да постигнете дори повече, отколкото сте очаквали.

Близнаци – Денят не е лесен, но трудностите не ви плашат. Можете бързо да решите много проблеми, включително и най-сложните и объркващи. Вашият оптимизъм се оказва заразен, заобикалящите ви хора са готови да подкрепят вашите идеи, да помогнат за тяхното изпълнение.

Рак – Началото на деня може да е трудно. Възможно е да възникнат разногласия на работа или у дома. Споровете ще възникват съвсем от дреболии. Някои хора днес ще са настроени критично към вас, което допълнително ще ви изнервя.

Лъв – Вслушвайте се в интуицията и тя ще ви помогне да избегнете грешки днес. Възможни са добри съвпадения, неочаквани моменти, които можете да използвате във ваша полза. Получаването на подкрепа ще е по-лесно, отколкото очаквахте. Това е благоприятен ден за сътрудничество, участие в работата по някои съвместни проекти.

Дева – Вие сте толкова уверени във вашите способности, че понякога поемате неща, с които просто не можете да се справите сами. Разумно е да прецените своите сили и възможности и да помислите към кого можете да се обърнете за помощ. Със сигурност ще намерите съюзници, благодарение, на чиято подкрепа бързо ще постигнете успех.

Везни – Благоприятен ден за общуване. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени днес, като същевременно трябва да се избягват конфликти, взаимни претенции и оплаквания. Не се изключват полезни запознанства, възможно е да започнете съвместно сътрудничество, което ще бъде изключително полезно за вас.

Скорпион – Денят е благоприятен за търговска дейност, решаване на финансови проблеми. Добре се разбирате с хората и лесно ще намирате съюзници. Що се отнася до парите, интуицията няма да ви подведе. Има добра възможност да се сключат благоприятни сделки или да се започне проект, който ще донесе по-нататък голяма печалба.

Стрелец – Старайте се да не губите времето си напразно. Днес трябва да свършите много неща, което означава, че всяка минута ще е важна. Това е благоприятен ден за сключване на сделки. Не се изключват значителни промени за по-добро в професионалната сфера и важни за кариерното развитие на някои от вас.

Козирог – Не бързайте. Всичко ще ви се получава много добре, но съществува риск от грешки поради невнимание. Ако са планирани отговорни срещи и преговори за този ден, подгответе се сериозно: ще бъде много обидно да забравите нещо важно, да пропуснете детайлите, които по-късно могат да играят решаваща роля.

Водолей – Добре е да бъдете внимателни през деня. По това време са възможни неочаквани събития, възможно е нещо да се обърка. Не се поддавайте на дреболиите и запазете спокойствие, така ще можете да постигнете отлични резултати.

Риби – Създавате впечатление на много зает човек, но резултатите не са особено впечатляващи. Вие сами забелязвате, че енергията ви някъде се губи, сякаш бягате в кръг, от който не можете да излезете. Намалете активността, по-малко бързайте, по-малко се притеснявайте и ще станете по-ефективни в действията си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 16:45ч – Сложен и енергийно много силен ден. Максимално нараства жизненият потенциал. В този период е трудно да останем пасивни, но се старайте да насочвате енергията си към съзидателна и практическа дейност. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Възможно е да се осъществят всякакви планове и замисли с възможно най-малко загуба на сили. Ако ви се отдаде да се справите с тези задачи успешно, значи сте силни и енергични, при вас всичко е наред.

След 16:45ч се включва космическата енергия на Любовта - ден на милостта и състраданието, Сега всеки трябва да помисли за душата си. Желателно е посещението на църковен храм, отиването при духовен наставник. Подходящо е за благотворителни действия и дарения, да се дава милостиня. Молитвите сега имат голяма сила. Молете се и ще бъдат чути.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети