Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 15.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 15.12.21

Дневен хороскоп – сряда – 15.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трябва да бъдете внимателни към знаците на съдбата. Ако денят е лек и безпроблемен –звездите ви подсказват, че сте избрали правилната посока и късметът е на ваша страна. Ден помрачен от трудности – може би е по-добре да забавите темпото и да се отпуснете, а в същото време да помислите как можете да подобрите ситуацията.

Телец – Благоприятен ден за запознанства с нови хора, тъй като са ви гарантирани не само интересни познанства, но и полезни. В сряда трябва да намалите разходите си, също и да не давате пари на заем.

Близнаци – Възможно е ситуацията днес да не се развие така, както бихте искали. Въпреки това, през втората половина на деня, можете да възстановите спокойствието си и да се справите с малки трудности.

Рак – Щастлив набор от обстоятелства може да играе важна роля в живота ви. Възможно е да намерите допълнителни източници на доходи или да попаднете на оферта с изгодни условия за сътрудничество.

Лъв – Не е най-лесният ден за повечето от вас. Има голям риск да допуснете грешки дори по онези въпроси, в които се смятате за компетентни. Продължете с повишено внимание и не вземайте прибързани решения. Слушайте мнението на другите; прекалената самоувереност може да ви изиграе лош номер.

Дева – Решавайки сериозни задачи и правейки важни неща трябва да изключите всякакви емоции и да се ръководите от рационален подход. Концентрирайки се върху изпълнението на една задача, това ще ви помогне да постигнете максимални резултати и да спестите време.

Везни – Хората могат да предявяват претенции днес към вас, да се месят във вашите дела и да дават непоискани съвети. Въпреки това, в такава ситуация е важно да останете спокойни, тъй като разногласията могат да прераснат в голяма кавга.

Скорпион – Погрижете се за онези неща, които са били отложени от дълго време. Днес е по-добре да внимавате с финансите, правете само най-важните покупки. Следобед е възможна среща с бивша любов, която ще напомни за минали чувства. Не си правете напразни илюзии.

Стрелец – Трябва да следвате житейските си принципи и да защитава убежденията си. Слушайте интуицията, тя ще ви помогне да изберете правилната посока на действие. Не е най-добрият ден за комуникация, недоразуменията могат да доведат до разногласия 

Козирог – В живота ви могат да започнат кардинални промени, които напълно ще променят стария начин. Не трябва да се доверявате на непознати хора, рискувате да станете жертва на манипулация. Звездите обещават интересно запознанство, важно е да не пропуснете шанса си.

Водолей – Важните професионални и лични решения трябва да се вземат сами. Предлагайте идеите си с повишено внимание и бъдете изключително учтиви към хората около вас. Не са изключени и непредвидени разходи.

Риби – Вземайте важни решения с повишено внимание, обмисляйки всяка стъпка, днес не е най-добрият ден да поемате рискове и да бъдете решителни. По-добре е да не приемате нищо ново. Можете да се върнете към делата, които сте започнали по-рано, за да ги довършите.

 

Съветите на Фортуна

Благоприятно време за земните и практични хора. Време е да се насладите на благата на живота, на уюта на дома, да разкрасите дома си и да го приведете в порядък. Пазете гърлото. Не е подходящо да се правят и вадят зъби.

До 14:43 ч бъдете предпазливи и внимателни във всичките си действия. Всичко, което се започне, трябва да се довърши. Ако не сте уверени в своите сили, важни начинания не започвайте. Физическото и психическото натоварване е противопоказно.

След 14:43 ч влиза в действие космическата енергия на любовта, милосърдието и състраданието. Един от дните, в който молитвите се сбъдват. Желателно е да се отиде на църква. Правете добро на близките, подарявайте подаръци, давайте милостиня и оказвайте подкрепа на нуждаещите се.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати