Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 16.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 16.01.19

Дневен хороскоп – сряда – 16.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Благоприятно време за земните и практични хора

Овен – Днес ще бъдете разсеяни, вниманието ви ще е отвлечено. Малко ще ви е  трудно при това положение, но се мобилизирайте, за да завършите цялата работа, която сте започнали. Купувайте само неща, които отдавна сте обмисляли.

Телец – Климатът на работното място ще бъде неблагоприятен. Вместо среда на сътрудничество, вероятно ще се почувствате като във военната зона. Ограничете емоциите и се старайте да избягвате конфликтите.

Близнаци – Делата, които сте започнали през този период ще бъдат изключително успешни. Това се отнася предимно за търговските сделки. Представителите на вашия знак ще могат успешно да се ангажират с творческа работа, както и с финансови операции.

Рак – Нещата не са толкова лоши, колкото изглеждат - можете да погледнете ситуацията от другата страна. Не вземайте решения относно личния си живот. Отношенията с партньора ви няма да са много лесни. В някои случаи няма да можете да постигнете взаимно разбирателство.

Лъв – Вашият миротворчески талант ще помогне за подобряване на отношенията ви. Запазете спокойствие на първо място във връзката с любимия човек. Ако има противоречия между вас, по-добре е да отложите разговора за друг ден.

Дева – Възможно е някой от колегите ви да се опита да прехвърли вината за своите грешки върху вас. Можете да се превърнете в обект на необоснована ревност, която ще доведе до кавга. Звездите препоръчват да отстоявате правата си!

Везни – Днес се доверете на логиката,  не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Най-голямата грешка е да мислите, че няма да направите грешка. Не настоявайте на личното си мнение, вероятно ще бъдете разбрани неправилно.

Скорпион – Не се стеснявайте да поискате съвет от близък приятел. Сега не е моментът да показвате самостоятелност и гордост. Има вероятност да се зароди раздор между вас и партньора ви. Направете всичко възможно, за да неутрализирате конфликта в самото начало.

Стрелец – Звездите ви съветват да махнете крака си от педала за газта. Намалете малко ритъма. Днес избягвайте да посещавате претъпкани места, особено пазари и супермаркети - има голяма вероятност да загубите портфейла си или да станете жертва на джебчии.

Козирог – Днес трябва да се вслушвате по-малко в мненията на други хора и да разчитате повече на себе си. Бъдете внимателни при пътувания – възможни неприятности по пътя. Проверете личните си документи и дали всичко е наред.

Водолей – На работното място може да има някои промени, които ще променят правилата на играта. Това създава рискове, но и възможности. В семейството могат да възникнат спорове, но конфликтът може да бъде избегнат. Трябва да бъдете търпеливи и да не нападате близките или партньора си.

Риби – Посветете се на занимания, които са ви интересни и не са уморителни за вас. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате. Сред вашите приоритети е създаването на комфорт, както на работното място, така и у дома.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Благоприятно време за земните и практични хора. Време  е да се насладите на благата на живота, на уюта на дома, да разхубавите дома си и да го приведете в порядък. Пазете гърлото. Не е подходящо да се правят и вадят зъби.

До 13:00 ч бъдете предпазливи и внимателни във всичките си действия. Всичко, което се започне, трябва да се довърши. Ако не сте уверени в своите сили, важни начинания не започвайте. Физическото и психическото натоварване е противопоказно.

След 13:00 ч влиза в действие космическата енергия на любовта, милосърдието и състраданието. Един от дните, в който молитвите се сбъдват. Желателно е да се отиде на църква. Правете добро на близките, подарявайте подаръци, давайте милостиня и оказвайте подкрепа на нуждаещите се.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати