Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 16.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 16.02.2022

Дневен хороскоп – сряда – 16.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Луната сега увеличава вашето самочувствие и общия жизнен тонус. Денят е напрегнат обаче в психологически план. По-добре изберете да го прекарате в средата на близки хора и приятели, останалите избягвайте.

Телец – Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата по-внимателно. Не си поставяйте сложни задачи, в противен случай напразно ще се изморите и резултатът ще е минимален.

Близнаци – Внимавайте какви задължения приемате, защото ще ви е трудно да спазвате всички споразумения. Вие сте в променливо настроение и сте склонни към раздразнителност и нервност, особено по отношение на вашите близки.

Рак – Днес не бързайте и не си давайте зор в нещата, които правите. Това може да доведе до възникване на грешки. Дори да сте напълно уверени в своите решения, трябва да ги преразгледате още веднъж или по-добре да ги отложите за по-късно.

Лъв – Не се изморявайте ненужно, като се захващате с толкова много задачи. Концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща. Обърнете внимание на конструктивните идеи.

Дева – Във всичко, което се опитвате да направите днес, има много неясноти и би било добре не само да проявите повече търпение, но и повече разбиране към хората около вас. Добре е да  премервате думите си внимателно.

Везни – Денят е емоционално наситен. Импулсивното реагиране на всичко усложнява отношенията с околните. Звездите ви съветват да не губите време за празни приказки, опитайте се да избягвате дълги спорове. Подходящ момент за символично сбогуване с елементите на миналото.

Скорпион – Днес успешно ще се справите с всичко, но се старайте да не надценявате своите сили и възможности. Бъдете внимателни, ако пътувате – възможни неприятности по пътя. Проверете личните си документи и дали всичко е наред с автомобила.

Стрелец – Избягвайте прекомерната проява на чувства, особено негативни, старайте се да бъдете по-дипломатични. Не сключвайте сега важни споразумения. Това време е по-подходящо за творчество или релаксация, отколкото за упорита работа.

Козирог – Съсредоточете се изцяло върху постигането на кратки цели или задачи. Днес можете да срещнете стар познат, да намерите отдавна забравени неща. Някакъв малък успех в нещо ще повдигне настроението ви.

Водолей – Днес ще е повече по вкуса ви тишината и спокойствието, затова е препоръчително да избягвате всякакви спорове, конфликти, да не обръщате внимание на коментарите по ваш адрес. Водете се от логиката, а не от емоции, когато вземате важни решения.

Риби – Избягвайте да влизате в конфликти и спорове с колегите си или с който и да е друг. Нужно е да сте по-дискретни и да упражнявате контрол над емоциите си. В никакъв случай не компенсирайте липсата на настроение с излишно хапване или пазаруване.

Съветите на Фортуна

Денят е свързан с Божията искра и носи чистота, вътрешна и външна хармония. Човек остава само да се постарае да поддържа тази хармония във всичко. Да се внимава да не се изпада в крайности. Денят е подходящ за мирни занимания, установяване на полезни контакти. В него не бива да има прояви на безцеремонност, нито дори да се повишава глас, никакви прояви на агресивност или завист. Приветства се умереността и вътрешния комфорт. Счита се за благоприятен ден за начало на нови дела.

В този ден става обновяване на кръвта на човек, затова са нежелателни хирургични намеси. Най-уязвимият орган е далакът. Повишението на температурата на тялото е знак за благодат, както усещането за студ свидетелства за недоволството на вашия Ангел-Хранител.

Луната е на празен ход от 18:58 часа до 22:44 часа . Не е подходящо за нищо важно.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети