Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 16.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 16.06.21

Снимка:

Овен – Околните ще реагират доста зле на вашите искания и упоритостта ви само ще влоши нещата. Трудно ще бъдете тихи и кротки, и ще сте склонни да придавате твърде голямо значение на малките неща.

Телец – Поставили сте си цел, която в момента не е постижима. Не се отказвайте. Предстои ви страхотно време, така че продължете да се опитвате. Имате нужда от повече пространство и се уверете, че имате достатъчно емоционална и физическа свобода. Помислете за едно по-кратко пътуване.

Близнаци – Днес ще трябва да бъдете много предпазливи на работното място. Ще установите връзка, която може да навреди на вашата репутация. Обстановката на работа ще бъде леко напрегната, така че бъдете внимателни.

Рак – Не бъдете критични само за сметка на другите, помислете и сами дали има нещо, което бихте могли да подобрите. Бъдете внимателни, когато обсъждате лични въпроси. Това може да ви донесе неприятности.

Лъв – Използвайте силата и динамичната си природа, за да се справите с всичко по пътя си. Не критикувайте, а вместо това се отдайте на положителни мисли. Вие ще бъдете лидерът, този, който подрежда всичко.

Дева – Ще ви трябва съвет или идея. Днес е особено важно да не очаквате твърде бързи резултати и да не се оставяте на случайността. Имате голяма нужда от постоянстване. Отваря ви се благоприятен период, но се изискват прецизност и концентрация.

Везни – Днес ще бъдете по-дисциплинирани и организирани от обикновено. Нещата ви ще вървят чудесно, а също така ще се справяте добре в комуникацията. Възползвайте се от благоприятното влияние и разрешете дребните усложнения и недоразумения, натрупани през последните дни.

Скорпион – Хората около вас ще бъдат особено емоционални, но не позволявайте това да разваля настроението ви. Запазете спокойствие. Някои неща ще се подредят сами. Насладете се на деня и не забравяйте подробностите.

Стрелец – Спрете да гледате какво се крие под повърхността и се съсредоточете върху това, което е пред вас. Това е идеалният ден, за да подготвите живота си за съвсем ново приключение. Създайте сценарий, в който вие сте главният герой.

Козирог – Не стойте вкъщи днес и не се сърдете. Важно е да намерите здравословен баланс между това, което можете да дадете на другите и това, което оставяте за себе си. Продължете напред. Грабнете възможностите, които са пред вас и се заредете с положителна енергия.

Водолей – Може би сте работили усилено, за да осигурите успеха си напоследък, но цялата тази упорита работа вероятно не е била много забавна. Отдръпнете се, отпуснете се и се насладете на спокойствието и удоволствието, било то любовно увлечение, с приятел или дори със самите себе си.

Риби – Днес може да ви бъде много трудно да вземете някакво решение. Не се притеснявайте за работа или нещо, което не можете да направите. Вместо да бъдете критични към себе си, не забравяйте, че животът е кратък! 

Съветите на Фортуна

Днес може да се появи желание да говорите много. Но тук е много важно да следите речта си. На този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи, белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал.

Трябва да се помни, че всичко казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат само полза - по-добре е да замълчите. Тъй като силата на всяка дума се увеличава, именно днес положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите много бързо ще намерят отговор. И ако една негативно заредена дума е изтървана, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната й енергийна трансформация.                      


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още