Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 16.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 16.09.2020

Снимка:

Овен - Днешното развитие на нещата може да дойде бързо и яростно, но ако останете спокойни и съсредоточени, ще преминете успешно и през това. Не забравяйте да останете заземени, тъй като това ще ви помогне да се справите със събития, които се случват.           

Телец – По време на работа ще направите някои необходими промени, които ще ви улеснят в постигането на вашите планове. Планирайте внимателно следващия си ход, за да сведете до минимум вероятността от издънки.

Близнаци – Най-накрая можете да се насладите на плодовете на вашите усилия, в резултат на което изпитвате чувство на удовлетворение. Не позволявайте на нищо или никой да ви пречи да постигнете плановете си. Запазете спокойствие и давайте напред с решителност.

Рак – Нервите ви са напрегнати и това ще доведе до много проблеми и разногласия с околните. Това със сигурност не е нещото, което искате, затова останете възможно най-спокойни и се справяйте с всички трудности, които могат да възникнат по спокоен начин.

Лъв – Днес се очертава доста сложна и объркваща картина. Събитията се развиват с бясна скорост и може да се окажете несигурни как точно да реагирате на тези събития. В бързането си да се справите с проблемите, които ви стресират, със сигурност ще предизвикате напрежение навсякъде около вас и това дори ще се отрази върху най-близките ви.          

Дева – Не правете никакви внезапно необмислени действия, защото ще постигнете точно противоположния ефект на това, което търсите. Приемайте премерен подход, когато става въпрос за изчисляване на следващата ви стъпка.

Везни – Това е труден ден за вас. По пътя ви към успеха и щастието изведнъж се появяват много препятствия. Запазете спокойствие. Не позволявайте на всичко това да ви пречупи, дори ако трудностите изглеждат непреодолими в момента.

Скорпион – Имате нужда от уединение, да изчистите ума си. Понякога е необходим самоанализ, но скоро ще трябва да се върнете към външния свят и нормалния си ежедневен ритъм по-здрави, по-силни и по-способни да изпълнявате задълженията си.

Стрелец – Искате да предприемете някои инициативи. Преди да вземете каквито и да било решения, уверете се, че те са правилните и добре би било да потърсите съвет от най-близките си, защото те винаги могат да предложат по-обективна гледна точка по въпроса.

Козирог – На работа трябва да бъдете по-отговорни и да не роптаете срещу задълженията си. Не действайте без да мислите. Вместо това, дайте си време да проучите какво се случва около вас и да отговорите съответно.

Водолей – Настроението ви е бунтовно и това ще ви накара да направите важни промени в живота си. Това са промените, които най-накрая могат да ви измъкнат от задушаващия коловоз, в който сте останали и да стане по-приятна ежедневната ви рутина.

Риби – Опитайте се да се отпуснете колкото можете и да видите нещата в по-положителна светлина. Финансите ви ще продължават да ви безпокоят още известно време. Най-накрая сте в състояние да се справите с всичките си предизвикателства с по-голяма отговорност

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е неблагоприятен за почти всичко. Не се препоръчва да предприемате каквото и да било или да започвате някакъв бизнес или проекти. По-добре е да намалите максимално активността си, да изключите контактите. Всяко противопоставяне може да прерасне в сериозен конфликт.

По-добре е да посветите този ден на домакинските задължения. Полезно е да прочиствате тялото или да гладувате. Почистването на дома също се препоръчва. Добре е да се направи равносметка на отминалия период.

Луна в Дева. Увеличава се способността да се изразяват мислите ясно, както и критичността към другите. Периодът се характеризира с емоционална студенина, повишен скептицизъм, педантичност, дребнавост.

Здраве: Червата и стомашно-чревният тракт стават уязвими. Опитайте се да не преяждате и да се придържате към диета, в противен случай има възможност да навредите на организма си. Естествено не може и да става дума за консумация на алкохол. Благоприятно за козметични процедури.                                  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още