Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 16.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 16.10.19

Дневен хороскоп – сряда – 16.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Енергията на деня е тиха и спокойна, затова се въздържайте да присъствате на шумни места.  Няма да има ярки събития и големи победи. Луната в Телец насърчава взаимното разбирателство между хората, простичко изразете своите желания към любимия човек. 

Телец – Енергията на деня благоприятства релаксация, дава усещане за мир и спокойствие. Хороскопът препоръчва да направите кратка почивка в работата. Не преследвайте успехи и печалба, вашето спокойствие е много по-важно от всички останали неща. 

Близнаци – Ако е възможно, откажете се да обсъждате онези проблеми, които са ви неприятни. Настройте се за добра и спокойна вечер, прекарайте я в удобна за себе си среда: използвайте всички възможности за възстановяване на умствените сили.

Рак – Поне временно забравете за всички проблеми. Енергията на деня ще ви помогне да се справите със своите преживявания. Прекомерната активност може да доведе до преумора, но фитнес упражненията ще са от голяма полза. 

Лъв – Луната ще ви помогне да нулирате натрупания негатив и да погледнете поновому на всичко, което се случва.  Не изкушавайте съдбата с необмислените си действия. Не бързайте с нещата, просто изчакайте и времето ще постави всичко на мястото си. 

Дева – Енергията на деня е приятна и отпускаща, не е подходяща за решаване на важни въпроси, за предприемане на действия. Позволете си малко почивка - това ще ви помогне да се възстановите. Не трябва да се втурвате в скъпи покупки. 

Везни – Луната ви носи съзерцателно настроение, желание да се дистанцирате от суматохата. Живейте с пълна сила, проявявайте интерес към всичко ново. Спокойно можете да се поглезите малко, например с един отпускащ масаж или нещо друго.

Скорпион – Сега е по-добре да не се намесвате в естествения ход на събитията.  Днес е проблемно време, така че има смисъл да се въздържате от инициативи. Прекарайте известно време в мир и тишина, така че нищо да не разсейва мислите ви. 

Стрелец – Днес ще имате възможност за ясно мислене и разбиране на истинската същност на нещата. Поразсъждавайте върху живота си. Опитайте се да разберете себе си, може да успеете да определите правилния път, който ще доведе до успеха. 

Козирог – Луната в Телец засилва копнежа към всичко земно, поражда интерес към всичко красиво. Направете нещо полезно, например, подредете офиса или дома си. Не изкушавайте съдбата с нищо. Избягвайте клюките и интригите.

Водолей – Денят ви призовава към спокойствие и благоразумие. Затова се откажете от всички важни въпроси и действия. Луната предизвиква желание да се оттеглите. Физическият труд може да помогне да си подредите мислите. 

Риби – Концентрирайте се върху осъществяването на идеите си. Мнозина ги очакват приятни изненади. Възможно е посещение на неочаквани гости или неочаквана среща. Спокойно може да се отдадете на мързела, направете разумна почивка.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Може да се почувствате мързеливи, инертни, не се учудвайте. Такива ни прави Луната в Телец. Възприятията ни стават по-забавени, емоциите по-стабилни и балансирани. Ставаме по-благоразумни, но и по-практични, консервативни. Хубаво време за любовни срещи, но ги правете на тихи и уединени места, избягвайте шумните.

След 11:40 до следващата сутрин, Луната се движи на празен ход. Липсата на „действие” на Луната, показва, че и ние трябва да вземаме пример от нея. Добре е да почивате, да се отпуснете, а ако не можете – продължавайте с обичайните неща, но не предприемайте нищо важно, тъй като ще срещнете пречки и затруднения, излишни ядове. Не започвайте нищо ново, не правете покупки и придобивки, защото може да се окаже само загуба на пари. Взетите решения – неуспешни. Всичко започнато обикновено не стига до никъде.

Ако ви предстои неприятен разговор с шефа ви, по-добре идете сега да поговорите и се надявайте, че нищо сериозно няма да се случи. Даже да реши да ви уволни, по-късно ще размисли и ще се откаже. Други важни срещи не назначавайте!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети