Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 17.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 17.02.21

Дневен хороскоп – сряда – 17.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е много провокативен

Овен – Избягвайте да се натоварвате с много задачи или работа. Това време е подходящо за релакс, спокойни разходки, както и за общуване с хора, които са симпатични, приятелски настроени към вас и знаят как да ви развеселят.                     

Телец – Хора от вашето обкръжение може да не се държат така, както сте очаквали. Запазете спокойствие: със сигурност ще има начин да уредите нещата, да разрешите проблемите и да се възползвате от ситуацията. 

Близнаци – Появяват се много нови задачи, които изискват нужното внимание. Трудно е да се концентрирате върху нещо. Дори обичайните неща днес могат да отнемат повече усилия от обикновено. 

Рак – Най-чувствителните и впечатлителни личности ще имат поводи за притеснения. Дръжте емоциите си под контрол, тогава всичко ще се получи добре и ще можете да постигнете целите си. Опитът, натрупан по-рано ще бъде полезен, както в деловите, така и в личните отношения.             

Лъв – Общуването изисква повече самоконтрол и търпение повече от обикновено. Лесно е да направите добро впечатление; достатъчно е да действате естествено и спокойно. По-добре е да не планирате нищо уморително особено за вечерта.                

Дева – Връзките с близките понякога могат да са напрегнати, но вие успявате да овладеете ситуацията. Понякога е необходимо търпение и хладнокръвие, за да се избегнат разногласия и спорове, но вие не искате да се карате с никого. 

Везни – Не всички ще могат да избегнат разногласия с другите. Понякога възникват разгорещени дебати. Но ситуацията бързо се променя към по-добро и скоро е възможно да се намерят решения, които да удовлетворяват всички.

Скорпион – Добър ден за обсъждане на въпроси, свързани с работата. Вие сте креативни с всичко, което поемате, и това ви дава шанс бързо да постигнете успех. Следобед са вероятни приятни изненади.                         

Стрелец – Спокоен ден, подходящ за завършване на стари неща, реализиране на някои идеи. Избягвайте излишните разговори, старайте се да не изпуснете нещо, което не е за казване. Бъдете внимателни към любимия човек - днес е важно, за да се поддържа хармония във взаимоотношенията. 

Козирог – Денят ви предлага добри шансове, гледайте да не ги пропуснете. Някой ще забележи какъв изключителен човек сте. За облекчаване на умората е препоръчително да намерите време за релаксация вечерта.                        

Водолей – Днес вървете по течението. Ако зелената светлина не свети пред вас, няма смисъл да преминавате на червено. По този начин Вселената ви изпраща знак, че трябва да изоставите плановете си и да промените пътя. 

Риби – Понякога е по-добре да се действа по обходни пътища. Решавайте проблемите постепенно, завършвайте даден проект преди да започнете друг. Грижете се за себе си и не правете компромиси със своите интереси заради някой друг.

Съветите на Фортуна

Денят е много провокативен. Не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Успешни ще са само тези, които са бързи и краткосрочни. Днес е актуално правилото: „Мълчанието е злато“. Желателно е да се говори по-малко. Силата на думите сега нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдете внимателни и предпазливо да произнасяте думите. Следете какво казвате, не пожелавайте на никого зло, за да не пуснете неволно разрушителна програма в действие, тъй като злото ще засегне първо този, който го изпраща, а не към когото е насочено.

Ако някой ви извади от равновесие, помнете, че светът днес е ваше огледало и човекът, който ви ядосва само ви показва вашите слабости. Възможно е да не го осъзнавате, да го потискате да не се изяви, да го мразите, но то е във вас. Нужно е да поработите върху себе си. Благоприятно е да се работи с повтаряне на положителни утвърждения. В този ден лесно можете да се простудите, а хрипкавият глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети