Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 17.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 17.03.21

Дневен хороскоп – сряда – 17.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Може да ви споходи неочакван късмет и да ви провърви в нещо. Благоприятен ден за решаване на важни въпроси, особено тези, свързани с пари или собственост. Вечерта е подходяща за общуване с близки, обсъждане на семейни въпроси.                                   

Телец – Сутринта ще имате повече късмет, има шанс да получите желания резултат по-бързо. По-късно могат да възникнат малки разногласия, които скоро ще бъдат забравени, но за известно време настроението може да бъде помрачено.

Близнаци – Нужно е постоянство. Ще имате повече за вършене, отколкото очаквахте. Може би ще трябва да се отложи нещо за по-късно. Някои необичайни неща ще ви тласнат към интересни мисли.                

Рак – Днес за съжаление е лесно да се поддадете на негативни емоции, да изпаднете в униние. Търсете поводи за радост; има повече от тях, отколкото изглежда на пръв поглед. Същото може да се каже и за нови възможности. За да се възползвате е необходимо да сте по-наблюдателни.

Лъв – Някои ще получат знаци на внимание и ще останат доволни. Не всичко е лесно, но денят няма да донесе трудности, които биха ви накарали да изоставите плановете си. Бъдете оптимисти и ситуацията ще започне да се променя постепенно към по-добро.                                              

Дева – Денят върви добре, няма причина за притеснение и безпокойство. Използвайте подкрепата на звездите, за да реализирате вашите смели начинания, опитайте се да осъществите онези планове, които ви се струват особено интересни. 

Везни – С течение на времето положителните тенденции набират сила, шансовете за успех се увеличават. Може да приложите замисленото отдавна. Не се страхувате от трудностите, намирате начин да преодолеете всякакви препятствия. 

Скорпион – Ще имате повече притеснения от обикновено. Възможно е да се появят някои неотложни въпроси, освен това може да се наложи да коригирате грешките на други хора или да завършите започнатото и изоставеното от тях. Справяте се с всички трудности.

Стрелец – Днес е важно да се въздържате от прибързани думи и действия. Определено не е подходящият момент да бъдете водени от емоции, да действате прибързано. Добре обмислените действия могат да помогнат да постигнете желания резултат.

Козирог – Понякога трябва и да си почивате. Не забравяйте да правите малки паузи. Добре е да внесете някакъв вид разнообразие в живота си, да промените обстановката. Имате нужда от нови преживявания - помислете какво ще ви позволи да ги получите.                                           

Водолей – Денят може да бъде предизвикателен, да възникват разногласия, понякога тривиалните спорове могат да се превърнат в нещо по-сериозно. Опитайте се да запазите самообладание, така ще имате шанс да подобрите ситуацията, да предотвратите конфликт. Чувството за хумор помага много.

Риби – Едва ли днес ще има задачи, с които не бихте могли да се справите. Звездите ви подкрепят по много начини. Умението да се противопоставяте на изкушенията и да не купувате всичко, което по някаква причина ви е харесало, ще ви бъде много полезно днес.

Съветите на Фортуна

Ден за трансформация и вътрешна промяна. Бъдете внимателни във всички свои мисли, действия и постъпки. Всичко, което помислите днес, ще намери своето реално изражение по-късно. На случващото се в днешния ден гледайте като на процеса, в който пашкулът се превръща в пеперуда. Дори да не разбирате защо се случва и да не ви харесва, просто го приемете за по-добро. Може да се чувствате ту добре, ту зле, то спокойно, ту нервно. Това е естествен процес на обновяване на вашата същност. Старайте се да уравновесите противоположностите в себе си.

Пазете се да не стоите на течение, под климатични инсталации, не пийте студени напитки, въздържайте се от газирани течности, не викайте, не говорете много. Уязвими са гърлото, врата, шийните прешлени, гласовите връзки. Не се препоръчва да лекувате зъби, да пробивате уши. Да не се премахват бенки и папиломи по шията. Това може да доведе до усложнения. Подходящ ден за посещение при гинеколог.  Щастлив цвят за деня – светлосиньо.                                                                                                                                                                                                                                                                 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати