Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 17.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 17.04.19

Дневен хороскоп – сряда – 17.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените

Овен – Днес ще бъдете изпълнени с жизненост. Съдбата ще ви поднесе отличен шанс, който не трябва да пропускате. Отваряйте очите си на четири. Подходящо време да предприемете действия, с които да внесете подобрения в живота си.

Телец – Мнозина предпочитат моментите на уединение, но не се изолирайте за дълго от света. Взаимоотношенията са добър показател за психичното здраве на човек, ние сме социални същества и трябва да полагате усилия и да излизате да общувате.

Близнаци – Днес мотивирайте колегите (или подчинените си) да работите заедно като екип, защото ще бъде по-лесно и по-бързо да се постигнат общите цели. След работа идете заедно да се почерпите и да разпуснете.

Рак – Не е време да си почивате, трябва да се концентрирате върху работата си. Приемете, че не винаги всичко има рационално обяснение за всички ситуации, пред които сме изправени. Насладете се на доброто и се оставете на потока на събитията.

Лъв – Въпреки някои трудности, които могат да възникнат, денят ще бъде доста успешен. Трябва да се издигнете над всичко и да докажете какво можете, не се въздържайте. Ще се справите успешно с решаването на новите проблеми.

Дева –Денят не е от най-лесните, но все пак доста успешен. Не надценявайте влиянието си върху другите. Вие ще бъдете упорити и ще постигнете резултати в професионалната област, но недейте да забравяте, че имате личен живот.

Везни – Бъдете внимателни във всичко, което трябва да извършите, защото може да сгрешите дори в простите неща. Действайте разумно. Намерете начин да се разтоварите от стреса и напрежението.

Скорпион –Не преувеличавайте проблемите, тъй като не всичко е толкова драматично, колкото изглежда. Бъдете търпеливи и скоро ще можете да забравите притесненията си. В любовта ще имате възможност да подобрите отношенията си.

Стрелец – Благоприятен ден, обещаващ много хубави неща на тези, които са готови да действат и не се страхуват от трудности. Ще трябва да се посветите напълно, ако искате вашите планове да се изпълнят безпроблемно.

Козирог – Каквото и да правите и планирате, не бързайте. Днес бързината е тази, която може да причини проблеми. Погрижете се за новите дела, приемете факта, че успехът няма да бъде възможен веднага.

Водолей – Ако искате да започнете нещо ново, тогава звездите ви съветват да изчакате малко. Скоро вятърът на съдбата ще задуха във вашата посока. Мислите ви могат малко да бъдат малко объркани.

Риби – Понякога трябва да се задоволявате и с малкото, а днес е такъв ден. Може да получите покана за някое социално събитие, където не само ще се забавлявате, но и ще можете да срещнете интересни хора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Уязвима е психиката. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Днес е подходящо за уединение и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети