Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 17.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 17.06.20

Дневен хороскоп – сряда – 17.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Добър ден, за да промените живота си

Овен - Днес не се отпускайте твърде много. Денят ще бъде малко сложен и двойствен за вас. Мобилизирайте всичките си сили за справяне със задачите. Необходимо е да проявите повече разум и воля.

Телец - Днес късметът ще е променлива величина. Може да нямате кой знае какви постижения, но въпреки това сте под особена закрила. Някои ваши надежди пак няма да се оправдаят за съжаление и отново ще останат като блян.

Близнаци - С някои хора трудно ще намирате общ език днес и трудно ще стигнете до споразумение. На първо време имате да разрешавате важен личен проблем и не трябва дълго да го отлагате. Пазете се от инциденти.

Рак - За своите проблеми трябва основно вие сами да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ. Никой няма да ви даде правилния съвет, въпреки доброто желание.

Лъв - Преди да започнете каквото и да е, проверете първо силата и посоката на вятъра. Може да ви отнесе не съвсем, където трябва. Нараства природното ви обаяние и магнетично излъчване и ще създавате добро впечатление у околните.

Дева - Постарайте се да сложите мислите си в ред. Спокойно се влейте в ежедневния поток. Запазвайте хладнокръвие във всяка ситуация, защото за вас денят може да се окаже напрегнат още от сутринта.

Везни - Работата в днешния ден изисква изключителното ви внимание. Посветете се изцяло на задълженията си, но с нормален ритъм на работа. Да се избягват натоварванията във всякаква форма.

Скорпион - Противоположният пол близо до вашата особа ще усети засилените ви сексуални вибрации. Не бъдете припрени в действията си, но можете да поемете някои инициативи. Добър ден за практическа работа.

Стрелец - Намалете леко темпото, с което се движите. Активирайте вашето умение бързо да се ориентирате в ситуацията и я обърнете в своя полза. Може да се окажете крачка напред пред вашите конкуренти, стига да съумеете да използвате тази преднина.

Козирог - Работата и претенциите на околните ще ви дойдат в повече и това ще ви изнервя и изморява. Не приемайте нови делови предложения, тъй като в последствие ще се разбере, че не са толкова изгодни, колкото изглеждат на пръв поглед.

Водолей - Проявявайте хитрост и дипломация и не влизайте в открити спорове днес. Сдържайте желанието си да поставите другите на мястото им. Не се доверявайте сляпо на всички и това, което чувате не го вземайте за чиста монета.

Риби - Личните дела и собствените желания са на първо място в сърцето ви. Въздържайте се от поверителни разговори и излишна показност на добрина. Най-добрата тактика е да се държите естествено.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Сряда е Ден на Меркурий, но кармично е свързан с Марс.

Добър ден, за да промените живота си. Вселената споделя с нас информация и ни изпраща специална енергия. Много е важно да ги използвате по предназначение и да не ги губим. Дават ни се сили да решаваме всякакви проблеми. 

На този ден не бива да критикувате никого и да се оплаквате от живота. Приемете всичко с благодарност и за вас ще се отворят нови възможности. Във ведическия календар днес е Екадаши - Божественият ден за пречистване на кармата, молитва и промяна на съдбата.

Нищо важно да не се започва днес. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте. За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори.

Съвети от планетите: истинската цел на пътуването не е място на картата, а нов облик на живота.

Денят е особено благоприятен за родените на 9-и, 18-и, 19-и, 27-и и 29-и (всеки месец).

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети