Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 17.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 17.07.19

Дневен хороскоп – сряда – 17.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи

Овен – Днес можете да дадете важен тласък на живота си. Вашите стремежи и ентусиазъм ще бъдат високи и ще можете да предприемете много успешни инициативи. Луната благоприятства началото на нещо ново в живота ви.

Телец – Внимавайте повече. Мнозина ги очакват проблеми с пътни документи и процедури. Проверявайте всичко по няколко пъти, за да избегнете нежелани проблеми, ако тръгнете за почивка или в командировка.

Близнаци – Един добър ден, допринасящ главно за душевния комфорт. Проницателността ви се увеличава, но трябва да се доверите повече на вътрешния си глас. Днес имате добри шансове в личните отношения.

Рак – Днес ще намерите перфектното решение на даден проблем само ако отворите съзнанието си. Ако сте самотни, внимавайте с кого и как флиртувате, докато Меркурий се движи ретроградно. Уверете се, че не давате фалшива надежда и не изпращате неясни съобщения.

Лъв – Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата внимателно. Възможно е емоциите и страстите да преобладават в днешния ден. Анализирайте внимателно вашите приходи и разходи.

Дева – Бъдете по-предпазливи относно парите, време е да вземете повече мерки за сигурността. Носете в портфейла само толкова пари, от колкото имате нужда през деня. Дръжте очите си на четири отворени.

Везни – Най-вероятно много неща в живота и семейните ви отношения се нуждаят от цялостно преразглеждане и няма никакъв смисъл да затваряте очите си пред това. Избягвайте гнева, раздразнителността, дори ако близките ви изискват твърде много от вас. Бурните чувства могат да попречат да вземете правилното решение.

Скорпион – Днес е добре да приключите делата, започнали преди това. Старайте се да имате само положителни емоции, не отрицателни. Увеличете комуникацията с хората около вас и не ги отблъсквайте. Вие не знаете кой може да ви помогне, когато имате нужда от помощ.

Стрелец – Днес вероятно ще трябва да работите активно през целия ден. В това отношение е много възможно физически или умствено да се претоварите, или да натрупвате много впечатления, затова се препоръчва да си давате от време на време почивка.

Козирог – Денят изисква дисциплина и ред. Днес лунните енергии ви подтикват да възстановите реда в личния си свят. Ако сте изгубили контрол над живота си, време е да внесете повече определеност и яснота. Определете своите приоритети - това може да се отнася до пари, личен живот или работа.

Водолей – Във вашите приятелски, делови и партньорски отношения могат да се намерят скрити подводни течения, които трябва спешно да бъдат открити и преразгледани. Не затваряйте очите си пред този факт, в противен случай си подготвяте опасен капан за бъдещето и ще имате още едно уязвимо място.

Риби – По-добре е да изпълните рутинните задачи през първата половина на деня, а в следобеда и вечерта ще можете да правите неща, които изискват добро въображение и свободен полет на фантазията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В 00:32 ч. настъпва частично лунно затъмнение, а в 00:39 има пълнолуние в знак Козирог. Може да се окажете във властта на силните изкушения, лошите привички и неизменните влечения. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система.

Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести. Съзнателната и подсъзнателната воля ще бъдат в противоречие и конфликт, не трябва да слушате вътрешния си глас по това време. Чувствата преобладават над разума. Зачестяват инцидентите, бъдете предпазливи!

Луната се движи на празен ход до 12:20 ч., което значи, че преди обяд не трябва нищо важно да започвате. Вършете си обичайната работа, довършвайте започнатото.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Пазете от хитрост, измама и лукавост от страна на другите. Лош знак за деня е поява на спорове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети