Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 17.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 17.11.21

Дневен хороскоп – сряда – 17.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Още от сутринта могат да се появят пречки в деловите контакти. Възможни са закъснения и грешки при подписването на работни/бизнес документи. Звездите ще се отразят неблагоприятно на репутацията ви и на работата ви като цяло. 

Телец – Този ден едва ли е подходящото време за поемане на рискове или провеждане на опасни експерименти. Не си струва да се отклонявате от традициите, да нарушавате общоприетите правила. Предпазливостта и предвидливостта ще бъдат необходими и полезни.

Близнаци – Ако настроението ви в този ден е далеч от идеалното, знайте, че не трябва да прехвърляте собственото си раздразнение върху другите. Намалете емоционалния и физическия стрес по всякакви познати начини.

Рак –Натрупаното напрежение у вас се нуждае от освобождение. Освободете се от неща, които задържат успеха ви, но го направете благоразумно. Оценявайте рисковете внимателно и бъдете възможно най-толерантни.

Лъв – Денят не минава без трудности, но вие се справяте перфектно с тях. Знаете към кого можете да се обърнете за подкрепа, ако се наложи. Възможни са някакви инциденти, затова бъдете много внимателни. 

Дева –Ще проявите силно нетърпение към околните, лесна раздразнителност. Настъпващата опозиция между Марс и Уран повдига заровена неудовлетвореност и изкарва нерешените въпроси на повърхността.

Везни – Ако е възможно, опитайте се да си вземете почивка днес, ще бъде по-добре. Ден на стрес върху нервната система. Неочакваните или бързо променящи се събития могат да предизвикат паника. Втората половина на деня носи борби и препятствия.

Скорпион –Днес няма да ви достига търпението заради Марс във вашия знак, който е в опозиция с Уран. Може да се чувствате достатъчно напрегнати, реакциите ви да бъдат импулсивни. Поемането на изчислен риск е едно нещо, а скачането на сляпо е друго.

Стрелец – Днес ще е характерна за вас импулсивност, свързана с личните финанси или интимна връзка. Стремежът към свобода ще бъде силно подчертан, особено ако досега сте се чувствали ограничавани. Не се поддавайте на безразсъдство, за да избегнете злополуки.

Козирог –Опозицията Марс-Уран днес може да донесе усещане, че ви е дошло до гуша от ограничителни условия. Най-засегнатите области са свързани със семейството, дома, работата и отговорностите.

Водолей –Енергията ви е неспокойна, но можете да я впрегнете, за да направите нещо креативно или продуктивно. Сега е важно да не се разсейвате с дребни детайли и да не губите време за празни разговори. Бъдете фокусирани, защото може да има някои изненади и неочаквани ситуации.

Риби –Днес може да изпитате известен стрес, тъй като вашите нужди от разнообразие, независимост и свобода могат да доминират. Намирането на баланс може да бъде трудно, но необходимо, за да си възвърне спокойствието.

Съветите на Фортуна

Марс в Скорпион се противопоставя на Уран в Телец днес, а Луната в Телец се присъединява към тази нестабилна енергия чрез връзката си с Уран и опозицията на Марс. Ние ставаме по-емоционални, напрегнати, раздразнителни, готови за лични бунтове поради разочарования от ситуации, които ни карат да се чувстваме ограничени, или хора, които изглежда, че се опитват да ни задържат. Марс-Уран ни склонява да действаме импулсивно или да поемаме опасни рискове и преждевременни действия.

Това може да бъде време на повишена смелост и желание да се освободим от ограничаващи обстоятелства или да се накараме да излезем от рутината и да опитаме нови неща. Новите бизнес/делови начинания може да изискват по-внимателно разглеждане, преди да продължим напред. Конфронтациите могат да помогнат за изчистване на напрежението във въздуха. Трябва обаче да внимаваме за злополуки, инциденти и грешки поради бързане.

Важно е да погледнем навътре в себе си и да стигнем до по-добро разбиране за това, от което наистина се нуждаем или в какво вярваме, вместо да следваме нещо, което наистина не служи на нашата цел.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати