Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 18 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 18 май 2022

Дневен хороскоп – сряда – 18 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Благонадежден ден. В този ден Овенът ще намери начин да реши проблемите, които преследва и ще намери отговори на важни въпроси. Ще можете да преодолеете трудностите, като запазите спокойствие.  

Телец – Днес останете отворени за нови възможности, но бъдете предпазливи. С новите познанства трябва да бъдете бдителни, не бива да вярвате на примамливите обещания, особено що се отнася до неща, които са важни за вас.  

Близнаци – Не е изключено да има семейни разногласия, които да ви разстроят. Когато общувате с роднини, не трябва да засягате болезнени теми. Срещата със стари приятели може да бъде тласък за промени в живота.  

Рак – Днес, за да постигнете успех трябва правилно да разпределите времето си и да се придържате към ясен план. Внимателно проверявайте всяка информация, някой може да ви подведе и да направите грешки в работата си.  

Лъв – Денят ще протече гладко. Ще успеете да се справите с многобройните задачи. Само не надценявайте своите сили и възможности. Въздържайте се от ненужни покупки и помислете да направите някои спестявания.   

Дева – Вие сте решителни и активни, не се страхувате от отговорност и поемате най-трудните задачи. Не са изключени парични постъпления и успешни решения във финансовия сектор. Новите запознанства ще ви донесат приятни впечатления, както и срещата със стари приятели.  

Везни – Успешно се справяте с всички дела, разрешавате двусмислените ситуации, намирате отговорите на важни въпроси. През втората половина на деня не са изключени дребни проблеми и ядове, но ще ги преодолеете героично.

Скорпион – Сряда ще бъде много натоварена. Ще се стовари на вашите плещи да решавате проблеми и да коригирате грешките на другите. Вашето мнение има значение, приятели и колеги се обръщат към вас за съвет.  

Стрелец – Със смелост и оптимизъм се справяте с всички изпитания, които съдбата ви е подготвила. Ще ви бъде интересно, ако попаднете в непозната ситуация, да изпробвате силите си и да покажете най-добрата си страна.  

Козирог – Превключете предавките и се фокусирайте върху това, което ви кара да се чувствате в безопасност и сигурно. Самопочтеността е от съществено значение днес. Не можете да контролирате другите, вместо това поработете върху самоконтрола.

Водолей –В този ден не трябва да демонстрирате превъзходството си над никого, можете да попаднете в изключително неудобна позиция. За да поддържате добри отношения с другите, опитайте се да избягвате спорове и да търсите компромиси.

Риби – Подредете приоритетите си и вземете решение за основните цели и методи за постигането им. Колкото по-рано направите това, толкова по-добре. Следобед внимавайте: илюзиите могат да бъдат опасни. По-добре преценявайте реалното състояние на нещата и не бъдете твърде лековерни.

Съветите на Фортуна

Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението променливо без видими причини. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина и трябва да ги оценяваме като отражение на нашата същност. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни разкрива истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви казват. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна. 

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!  


Топ новини

виж още
Актуална тема