Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 18.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 18.03.20

Снимка:

Овен –Днес нещата ще отиват в благоприятна посока за вас. Опитайте се да бъдете по-приятелски настроени към другите. Не рискувайте здравето – нито вашето, нито на тези около вас.

Телец – Стойте далеч от хора, които не харесвате, не планирайте съвместни дейности с тях. Помислете внимателно за всичките си планове, старайте се да не изисквате невъзможното от себе си.

Близнаци –Днес някои от срещите, които очаквате, могат да бъдат прекъснати по независещи от вас причини. Не се изнервяйте и ядосвайте, грижете се за здравето си. Благоприятно въздействие върху състоянието ще окажат занимания с йога и медитация.

Рак –Трябва да се опитате да не обръщате внимание на малките недоразумения, които могат да възникнат както на работа, така и в семейния кръг. Бъдете внимателни, защото има шанс да се нараните.

Лъв – Не бива да затваряте очите си пред истинските проблеми, защото така или иначе трябва да се върнете към тях и да ги решите. Не забравяйте да проветрявате помещенията и да използвате предпазни средства.

Дева – Старайте се да не изпадате в паника иначе ще си навредите не само на себе си, но и на близките си. Не позволявайте чувствата да надделяват над разума. Отпуснете се и вечерта изненадайте семейството си с вкусна вечеря.

Везни – Днес трябва да отделите повече време за важните неща или за това, което просто трябва да се направи. Задачите, които не изискват незабавно решение, ще изчакат. Следобед ще научите новини, които ще ви накарат да вземате бързи решения.

Скорпион –Ще имате добър ден и ще можете да извлечете ползи за себе си, но избягвайте да рискувате. Старайте се да нямате много вземане-даване с непознати или непроверени хора, тъй като има голям риск да станете жертва на измама.

Стрелец – Пазете се от неискрени хора, които са загубили вече доверието ви. Който ви е излъгал или предал веднъж, пак ще го направи. Вечерта се отпуснете в топла, приятелска атмосфера или с любимия човек.

Козирог – Днес ще имате огромен запас от сила и енергия, така че не губете ценно време, а се занимавайте с въпросите, които са важни. Не отлагайте за утре това, което можете да направите сега.

Водолей – От една страна ще се справите с всички текущи задачи, от друга страна, ще намерите малко удоволствие от това. Умората е виновна, затова вечерта вземете ароматна вана и се отпуснете в топлата вода.

Риби – Не се задълбочавайте в работата, която може да чака. Помнете, че не е нужно да харесвате никого, също както не дължите нищо на никого. Спрете да се самоупреквате. Блокирайте негативните мисли, за да не станете техни заложници.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е активен, но не толкова агресивен като предния, а вече по-мек. Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания в разговори, слушане на музика или гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта.

Денят трябва да се използва за поддържане и подобряване на здравето - значителна физическа активност, упражнения за ставите, масаж, козметични процедури. Препоръчва се, ако имате възможност, да прекарате деня сред природата, отнасяйте се към нея внимателно и грижливо.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви „прочисти” вятъра.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още