Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 18.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 18.08.2021

Дневен хороскоп – сряда – 18.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие, които все още не сте намерили другата си половина, да знаете, че този ден е идеален за излизане и създаване на нови познанства. Отворете очи, защото може на близо да има някой, който се интересува от вас, но вие не му обръщате никакво внимание.

Телец – Вашият оптимизъм е напълно оправдан: успешната комбинация от обстоятелства ще позволи да се разрешат редица проблеми или да се направи крачка напред. Блестящи идеи ви идват една след друга, тъй като днес Луната активира деветия ви дом.

Близнаци – Уви, днес няма да сте разглезеното дете на съдбата. Денят изисква да сдържате емоциите си. Ще трябва да правите не това, което искате, а това, от което има нужда в съответствие с настоящите условия и ситуация. 

Рак – Ако сте общителни, любознателни, способни да проявите гъвкавост, има голяма вероятност за успех. В името на една важна цел си струва да проявите готовност да поемате рискове, да пожертвате нещо, да поемете допълнителни задължения.

Лъв – Вие сте неустоими, но не злоупотребявайте с това. Може да имате склонност да манипулирате други хора, за да задоволите вашите собствени нужди, но трябва да бъдете внимателни с това, за да не се обърне ситуацията срещу вас.

Дева – Помнете, че не всичко зависи от вас, звездите ви съветват ви да действате внимателно. Големи промени са възможни, само ако не бързате. За да сведете до минимум рисковете, внимателно анализирайте всички плюсове и минуси.

Везни – Необходимо е да сте по-внимателни с опитите да се приспособите към обстоятелствата или да обърнете събитията в своя полза. Старайте се да се придържате към установените правила и традиции, а също така действайте единствено в границите на приличието.

Скорпион – Днешните обстоятелства са такива, че няма да ви е лесно да осъзнаете привидно простите неща. Изкушението да се отпуснете, да злоупотребите с вашия чар, късмет, авторитет или някаква власт не е изключено. 

Стрелец – Днес е от особено значение на първо място да проявите предпазливост във всичко, което правите. Въвличането ви в интриги не е изключено, в резултат на което може да бъдете обвинени за всички грехове. 

Козирог – Не си позволявайте да седите бездейно днес, ще бъде непростима грешка да пропуснете такива благоприятни условия за действия. Упоритостта е подходяща при решаването на много въпроси, ако искате да запазите спечелените преди това позиции.

Водолей –Не се опитвайте да рационализирате творческите си импулси, вместо това просто оставете въображението си да тече свободно, без да правите нищо особено. Можете да бъдете провокирани да се включите в играта на някой друг. 

Риби – Денят ще добави вълнение и креативност към вас, ще ви даде необходимия тласък за реализиране на идеите ви. В същото време се повишава общата уязвимост и може да доведе до раздразнителност. 

Съвети на Фортуна

Човек трябва да живее в настоящето, тоест днес, тук и сега, и в същото време да очаква най-доброто, да има доверие в жизнения план на своето висше аз. Важно е да не се притеснявате за миналото, което не може вече да се промени, и в същото време да не се тревожите за бъдещето.

Намерете баланса между забавленията и работата. Когато денят ви е посветен единствено на работата, разходът ви на енергия не е балансиран, което ви кара да се чувствате изцедени и да жадувате храна и напитки, които да повдигнат духа ви. Днес прекарайте известно време както в работа, така и в забавления, и се наслаждавайте на умението да балансирате тези две дейности. Всеки ден си отделяйте време за приятни занимания, защото те са важни точно толкова колкото и работата. Живейте балансирано и си позволете да давате и получавате по равно.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати