Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 18.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 18.09.19

Дневен хороскоп – сряда – 18.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Денят ви може да бъде изпълнен с притеснения или вълнения. Ако ви поискат помощ, не отказвайте. Може да се засили романтичният ви интерес към някой колега от противоположния пол, но бъдете внимателни!

Телец – Днес ще бъдете изложени на силното влияние не само на хората, но и на планетите. Избягвайте конфликтите и се изолирайте от негативни личности. Ако получите оферта, не отговаряйте веднага, трябва да помислите добре. Добре е да избягвате прибързани решения.

Близнаци – Физическото натоварване или психологическият стрес могат да застрашат здравословното ви състояние, затова търсете спокойна обстановка и избягвайте хора и места, където е възможно да възникнат конфликти.

Рак – Положителните промени ще се появят незабелязано и няма да изискват много усилия от вас. Препоръчително е да бъдете внимателни в ежедневния живот - на работното място, на улицата, на пешеходна пътека.

Лъв – Обстоятелствата може да изискват голяма гъвкавост от вас. Не бързайте да използвате силови методи, опитайте се да се адаптирате към ситуацията и да извлечете максимума от нея.

Дева – Днес от една страна ще сте склонни да се поглезите, да бъдете мързеливи и капризни, ще предпочитате пасивен начин на живот. От друга страна е възможно да имате доста причини да спорите и да се възмущавате.

Везни – Не се страхувайте да взимате важни решения на интуитивно ниво. Много ще ви помогнат вашата проницателност и психологическия талант. Бъдете практични и рационални. Сдържайте желанията си.

Скорпион – Серия от малки съвпадения могат да доведат до благоприятен резултат. Хороскопът препоръчва да намалите активността си и да помните, че всяко действие поражда противодействие. Ако вървите срещу това, което се случва, ще получите нокаут.

Стрелец – Отпуснете се и бъдете отворени към света и той ще ви отговори с любов и разбиране. Може би някои ваши малки желания ще се сбъднат в този ден, всичко е възможно. Укрепете близките си връзки.

Козирог – Денят допринася за развитието на интуицията. Лесно ще се адаптирате към обстоятелствата. Усъвършенствайте конкретните детайли. Пазете се да не станете жертва на умела манипулация.

Водолей – Днес ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да не бъдете твърде упорити и екстравагантни. Старайте се желанията ви да са по-реалистични, другото е загуба на време. Слушайте внимателно това, което хората ще кажат за вас и си направете изводи.

Риби – От емоционалното ви състояние зависи обстановката около вас. Днес ще има ситуация, от която трябва да извлечете правилният урок. В семейната среда трябва да се научите да запазвате спокойствие.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Животът е вашата игра. Изборът как да реагирате е изцяло ваш. Всеки прави това, което смята за полезно и правилно, но не забравяйте, че вашата истина, не е задължително истината и на другите. Човек стига до своята истина чрез своите преживявания, опирайки се на собствения си опит. Никой не е имунизиран срещу неприятностите, но те идват и си отиват.

Понякога нещата са толкова прости, че просто не се замисляме над тях и не разбираме какво се случва. Понякога нещата стоят пред нас, но ние пак не ги виждаме, не ги осъзнаваме. Трябва нещо да ни събуди от унеса, за да открие взора ни за истината..... Бъдете добри и внимателни! Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Луната затъмнява разсъдъка. Избягвайте нощем потайностите на града! Нека в сърцата ви живее Бог, а от вашето присъствие да се излъчва неговата светлина!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети