Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 18.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 18.11.2020

Дневен хороскоп – сряда – 18.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не сте склонни да споделяте мислите си с другите. Настроението ви обаче помага да създадете хармонична атмосфера в общуването с околните. Със своето спокойствие им влияете положително и зареждащо.

Телец – Може да откриете, че някой тайно се опитва да направи нещо. В работния колектив може да се развие нервна психологическа атмосфера. Можете открито да изразите мнението си без да карате никого да се чувства виновен.

Близнаци – За да вземете отговорно решение, трябва да претеглите всички плюсове и минуси. Само тогава можете да направите крачка напред. Стремите се да поддържате добри отношения и искате да останете приятни за другите, но не е нужно да жертвате собствените си интереси за това.

Рак – Добре е да сте сами в такъв ден, но не бива да бъркате самотата с отчуждението. Бихте искали да изразите всичко, което е в сърцето ви, но добрите отношения с другите са важни, така че е по-добре да запазите мислите си за себе си. 

Лъв – Днес може да възникнат трудности, но те изобщо не са толкова сериозни. Вие сте ведри и спокойни, излъчвате хармония. Някои хора са привлечени от вас и се опитват да последват примера ви. 

Дева – Денят не е от най-ползотворните, но е спокоен. Можете да се върнете към делата, започнати по-рано. Едва ли ще има радикални промени, но като цяло нещата вървят добре и няма от какво да се оплаквате. 

Везни – Близки или приятели може да ви упрекнат, че не им обръщате достатъчно внимание, но вие искате да посветите време на себе си и не искате да бъдете ограничени от нищо. Ваше право е и имате нужда от това.

Скорпион – Днес се опитайте да бъдете по-градивни. Фокусирайте се върху реалистични, постижими цели. Колкото по-реалистично гледате на нещата, толкова по-малък е шансът за разочарование.

Стрелец – Началото на деня е благоприятно. По това време ще има възможност да направите това, което е планирано отдавна, да решите някои въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Можете да се споразумеете със съмишленици за съвместни действия.

Козирог – Емоционалният фон е нестабилен, ако нещо се обърка вие губите равновесие, започвате да се изнервяте. Някои представители на знака, под влиянието на момента, ще извършат действия, за които скоро ще съжаляват. Нуждаете се от подкрепа, дори само да чуете няколко думи на одобрение.

Водолей – Началото на деня е благоприятно и подходящо за важни неща. Можете да използвате това време за планиране. По възможност е по-добре да отложите всички досадни задачи. Опитайте се да намерите време за вечерна разходка и да си легнете рано.

Риби – Нещо ви тежи на душата. Потърсете някой, който наистина ви разбира: комуникацията с него ще бъде много полезна. Понякога кратък, откровен разговор е достатъчен, за да възстановите душевното спокойствие, да почувствате, че отново се изпълвате със сила.

Съветите на Фортуна

Един от най-отговорните дни. Особено актуална е пословицата „Седем пъти премери, един път отрежи“. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проверете своите възможности и заложете фундамента именно днес. Ден за обективна оценка и усъвършенстване на всякаква дейност. Прекрасно време за усвояване на знания.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много благоприятно е сега да се изговарят положителни утвърждения и формули. Добре е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Полезно е да си поплачете днес. Така се изчиствате.

Благоприятно е за енергийно очистване на чакрите чрез мантри и четене на молитви. Четете молитвата „Отче наш“ поне 15 минути.                                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети