Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 18.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 18.12.19

Дневен хороскоп – сряда – 18.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е златната среда между духовния и материалния свят

Овен – Ден на добри идеи и смели планове. Имате реалистичен и практически подход към живота. Вие сте оптимисти за бъдещето и добре правите: често това е основата на успеха. Може да се почувствате пренебрегнати от някого и това да ви създаде емоционални вълнения.

Телец – Ако почувствате излишък от енергия, вкарайте я във физическа работа. Все пак не прекалявайте. Възможно е плановете на вашите приятели да ви заинтересуват и да решите да се присъедините към тях.

Близнаци – Нужно е да преосмислите някои неща на спокойствие преди да предприемете нови действия през идващите дни. Ако не е добро настроението ви, не си позволявайте да прехвърлите раздразнението си върху близките си.

Рак – Да, чудесно е, когато давате приоритет на разума, но днешният ден ви насърчава да послушате сърцето си и да се доверите на интуицията си. Усмивката ви ще бъде най-силното ви оръжие за постигане на целите ви.

Лъв – Денят обещава да мине без сътресения. Вие сте изпълнени с енергия и бодър дух. Ако имате недовършена работа, спокойно можете да я довършите. Бъдете сдържани в думите и действията си и късметът няма да ви обърне гръб.

Дева – Влиянието на Марс ви осигурява адреналин и на мнозина ще направи денят вълнуващ. Чувствайки се като лидери, старайте се да не се поддавате на желанието да налагате собствени правила. Намерете си някакво спокойно занимание, което да ви доставя удоволствие и му се посветете изцяло.

Везни –  Много неща изглеждат прости и разбираеми. Може би си мислите, че има шанс да се постигнат поставените цели без изобщо да се полагат усилия за това. Но всичко е съвсем различно: трябва да работите, в противен случай няма да стане нищо.

Скорпион – Днес сте активни и решени да се справяте с много въпроси наведнъж. Имате подкрепата на Марс, който ви дава изобилие от енергия. Може обаче да бъдете непоследователни. Енергията просто ще се разсее, ако се откажете, без да довършите  започнатото.

Стрелец – Началото на деня обещава изненади и неочаквани неща. По това време много неща могат да не се развиват по план, но бързо ще вземете правилното решение. Нужно е да отделите малко вниманието си от професионалните ангажименти и да го насочите и към семейните дела.

Козирог – Имате достатъчно енергия и вашата задача е правилно да я използвате в полза на себе си и на другите. Постарайте се да се справите с всичките си отговорности бързо, за да ви остане време за забавления и удоволствия.

Водолей – Днес преобладава духовният аспект на живота. Не се противете на обстоятелствата. Оставете се на течението на потока и където ви отнесе. Дистанцирайте се от всичко, забравете за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на спокойствие.

Риби – Семейните задължения изискват вашето внимание. Днес не е лесно да съчетаете собствените си интереси с тези на близките хора. Опитайте се да планирате деня предварително, така че да имате време и за себе си, и за това, което трябва да направите за другите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Хармонично и спокойно време – денят е златната среда между духовния и материалния свят. Може да получите „подсказване” от Вселената как да решите своите важни проблеми.

Този ден не е предназначен за решаване на сериозни финансови проблеми, сключване на договори и сделки. Не започвайте нови проекти. Решението на незначителните проблеми и второстепенни въпроси обаче е приемливо. Този ден е добър за обобщаване. Енергията на този ден влияе върху увеличаване на интелекта. Ден, в който се постига мъдрост чрез опит, получените уроци, знания, чрез други източници.

Денят също се счита и за ден на отвореното сърце. Помогнете на другите, покажете милосърдие и щедрост, не съдете, прощавайте и сами поискайте прошка. Днес е страхотен ден за пренареждане на къщата, за променяне на интериора. Освен това можете да ядете толкова, колкото си искате. Храната се усвоява много добре и изгаря без остатък.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети