Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 19.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 19.05.21

Снимка:

Овен – Опитайте се да не рискувате и продължете с повишено внимание. Това ще бъде достатъчно, за да се избегнат неприятности, да се предотвратят сериозни грешки.  Успехът ви зависи от правилно поставената цел. 

Телец – Днес можете да реагирате остро на всякакви дреболии. Ако все пак се справите с емоциите и не се поддавате на провокации, денят ще бъде успешен. Обмислените решения често са най-правилните. 

Близнаци – Ще ви е трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието ви от работата. Днес по-често от обикновено ще възникват разногласия с другите, някои от вас трябва да се справят с хора, които изобщо не са им приятни. 

Рак – Емоционалният и физически стрес в този момент може да доведе до влошаване на вашето благосъстояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни и да не приемате нещата по-сериозно, отколкото са в действителност. 

Лъв – Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и липса на сън, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив. 

Дева – Още от началото на деня се постарайте да наблюдавате отблизо какво се случва около вас, да обръщате внимание дори на незначителни събития, дребни детайли. Голяма част от това, което забелязвате сега, ще се окаже важно по-късно. Скоро ще се върнете към идеите, които се появяват през този период. 

Везни – Днес можете да решавате важни въпроси от различни области на живота. Важно е да приоритизирате правилно задачите за вършене: без това рискувате да отделите твърде много време за дреболии. 

Скорпион – Не със всички ще е възможно да се намери общ език днес, но няма (и не трябва) да се стигне до сериозни конфликти.  Не губете енергията си за дреболии, тъй като рискувате да пропуснете страхотни възможности. 

Стрелец –Доста динамичен ден. Опитайте се да не се изнервяте. Ако останете спокойни и се самоконтролирате, всичко ще се нареди добре. Възможни са неочаквани срещи, които ще ви подобрят настроението. 

Козирог –Денят дава шанс да се изпълнят някои от плановете (или желанията ви). Изведнъж може да се почувствате вдъхновени и ще видите напълно нов потенциал в себе си. Предстои ви да вземете важно решение или да потърсите път, който ще ви помогне да успеете. 

Водолей – Днес ще бъде опасно за вас да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Може би другите ще ви провокират и ще ви вбесяват. Не се поддавайте.

Риби – Днес ще бъдете активни и ще се справяте с почти всички трудности и проблеми. Способността да пренебрегвате малките неща и да гледате философски на нещо, което не зависи от вас, помага да се избегнат излишните грижи, безпокойства и притеснения.

 

Съветите  на Фортуна

Луната в Лъв благоприятства всички енергични и ефективни начинания. Добре е да се отложат всички сериозни финансови дела, свързани с големи средства. За да избегнете загуби, не трябва да сключвате сделки с недвижими имоти, акции и да подписвате сериозни договори. 

Сложен ден. Трябва да сте готови да се борите със съблазните, измамата и илюзиите. Необходимо е да се стараете да сте сдържани и да не освобождавате възникващото негативно отношение към хората около вас. Влошаването на конфликта и конфронтацията няма да са от полза на никоя от страните. 

Продължете започнатата работа, без да предприемате нищо ново. Сега е по-добре да не се запознавате с никого и ако запознанството все пак се е случило, е много вероятно този човек да не донесе нищо добро за вас.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още