Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 19.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 19.08.2020

Дневен хороскоп – сряда – 19.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Хубаво е да се прояви щедрост

Овен - Чувствате се твърде добре днес въпреки многото работа, задължения и проблеми. Доброто ви благоразположение ще способства за хармонични отношения, както в личен, така и в общ план.          

Телец - Днес сте твърде организирани и способни да свършите много работа. Бъдете внимателни и проявявайте повече предпазливост към примамливи обещания и предложения. Проучете добре нещата преди да вземете решение.

Близнаци - Обмисляте някаква работа, но не бързайте - рискът все още съществува. Моментът не е особено благоприятен за вземане на нови и значими решения, за нови проекти. Днес мнозина от вас ще събудят любовни чувства у някого.

Рак – Денят ще е хубав за онези, които се занимават с творческа дейност или работят самостоятелно. Благоприятен е за общуване, но не предвещава успехи в любовта. Здравето е добро, ако изключим, че на моменти се изнервяте. 

Лъв - Обстоятелствата около вас са нестабилни, но времето работи във ваша полза. Вашите действия ще бъдат стремителни, някои хора ще трябва да се съобразяват с вас, колкото и да не им харесва това.

Дева - Общувайте с околните, така може да получите важен съвет. Ако положите определени усилия, ще се справите с трудностите и ще получите очакваните резултати. Въздържайте се от нападки в днешния ден върху когото и да било.

Везни – Наслаждавайте се на благата на живота и не падайте духом. Разбира се бъдете и благоразумни. Срещата с някого ще ви остави едно особено усещане и лесно няма да се освободите от това чувство.      

Скорпион – Днес едва ли ще можете да се зарадвате на някоя свободна минута време, толкова работа ви очаква. Не изпадайте в паника, а мобилизирайте силите си и започнете да отхвърляте задачите една по една.

Стрелец – Действията ви трябва да бъдат премерени и достатъчно добре обмислени. Не вземайте прибързани решения и не бъдете прекалено упорити и неотстъпчиви. На работното място не поемайте допълнителни отговорности. В същото време се старайте да не влизате в пререкания с началниците си.

Козирог – В някои неща ще ви върви повече, отколкото в други. Нуждаете се от спокойна и непринудена обстановка. Постарайте се да не напрягате нервната система и стойте далеч от всякакви конфликти.

Водолей - Както и да се променят обстоятелствата около вас, останете верни на принципите си. Ще видите някой от познатите си по съвсем различен начин, отколкото досега сте го виждали. Това ще ви изненада не малко.

Риби - Неустойчивото емоционално състояние ще бъде причина за редица проблеми и противоречия в личния живот, на работа или в бизнеса. Добър ден за анализ на грешките, извършени в миналото.               

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Новолуние в 05:43 ч. От 08:39 ч. до 11:21 ч. Луната се движи на празен ход. Това е неефективен период, затова не предприемайте нищо важно, не купувайте важни неща, не подписвайте договори. Периодът е подходящ само за вършене на обичайните неща, за довършителни работи и за почивка.

Хубаво е да се прояви щедрост. Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове. Използвайте да построите своя ментален модел (подробно планиране) на събитията и делата за предстоящия лунен месец.

Избягвайте ненужните контакти. Не давайте воля на нисшите инстинкти. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни и трябва да ги избягвате.                 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети