Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 19.12.2018

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 19.12.2018

Дневен хороскоп – сряда – 19.12.2018 - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва, е за добро

Овен – Началото на деня е трудно. Стремите се да постигнете бързо изпълнение на всичките си задачи и не мислите за последиците от такова гърчене. По-добре е да проявите малко търпение, което ще избегне много проблеми.

Телец – Денят е добър за повечето от вас. Добре ще е да се включите в обществени и социални мероприятия и събития. Творчеството ще има положителен ефект върху вашето благополучие, затова е добре да намерите време за посещение на концерт, изложба или да се посветите на любимо хоби.

Близнаци – Може да ви е малко по-трудно, отколкото сте очаквали. Някои хора, които са ви подкрепяли или обещали нещо, няма да спазят думата си и това ще ви засегне. Бъдете устойчиви на неприятностите. След мрака винаги настъпва светлина.

Рак – Малки трудности са възможни, но като цяло денят не е толкова лош. Ще решите някои от проблемите много бързо. Луната ще ви помогне да покажете най-добрите аспекти на вашата природа. Личният ви живот получава нов импулс.

Лъв – Подходящ ден за делова комуникация, обсъждане на въпроси, свързани с работата, бизнеса, парите и имуществото. Дори в двусмислени ситуации ще вземете правилните решения. Околните ще ви търсят за съвети, които така или иначе няма да последват.

Дева –За съжаление за някои от вас денят ще започне неприятно. Много представители на знака по това време ще трябва да изпитат разочарование, да се сбогуват с илюзии. По-късно ще успеете да видите нещата по по-различен и спокоен начин.

Везни –Този ден носи много силни противоречиви емоции, а дори и тези, които обикновено имат рядко спокойствие, трудно ще се справят с тях. Освен това, понякога и другите ви предизвикват, като ще ви принуждават да казвате и правите неща, които не ви харесват изобщо.

Скорпион – Благоприятен ден за важни задачи. Бързо разбирате трудните ситуации, намирате изход от всяка. Много грешки могат да бъдат избегнати, защото сте много внимателни, не изпускате от поглед малките неща и вземате само балансирани решения.

Стрелец – Хората, които престояват известно време в компанията ви, значително подобряват настроението си. Действате като балсам за умовете им. Вие от своя страна се отдръпнете от онези, които ви дразнят и се стремете да прекарате известно време с тези, с които се чувствате комфортно.

Козирог – Въпреки, че денят няма да мине без трудности, влиянието на положителните тенденции преобладава и вие добре го чувствате. С ентусиазъм си вършите работата и постигате задоволителни резултати.

Водолей – Колкото по-внимателни сте към детайлите, толкова по-големи са шансовете за успех. Също така този ден е подходящ за семейни дела, комуникация с близки, укрепване на взаимоотношенията.

Риби – Денят обещава да бъде съвсем спокоен, страстите ще утихнат, ще бъдат заменени от по-практични интереси, свързани с парите, дома и т.н. Ако сте отегчени от монотонното ежедневие, тогава е време да потърсите романтични приключения. Не чакайте нещата да се случват, вие ги случвайте.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва, е за по-добро. Ще придобиете вътрешна сила. Имате шанс да постигнете определеност и яснота в делата си и помощ при вземане на решения. Сам висшият разум ще ви подкрепя. Ако се появи отново стар и забравен проблем, значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите нерешени жизнени задачи, които ви дърпат назад.

Намерете време да отидете в парка или гората с приятели или близки, отъркаляйте се в снега, направете снежен човек. Снегът е символ на чистота и благодарение на сияещите полепнали снежни кристалчета по дрехите ви и лицето, вие провеждате мощен ритуал на подмладяване и самоочистване на организма.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети