Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 20.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 20.01.21

Снимка:

Овен – Опитвате се да се справите с няколко неща едновременно, въпреки че би било по-добре да се концентрирате само върху едно нещо. Не бъдете нетърпеливи и не се оставяйте на импулсивността да ви управлява.

Телец – Днес е възможно е да срещнете трудности и пречки. Постарайте се да прекарате деня в спокойна атмосфера, избягвайте да влизате в конфликти с колеги и близки хора. Бъдете внимателни при големи покупки или инвестиции.

Близнаци – Възможно е да се наложи да се справяте с неотложни въпроси, които не са планирани. За да избегнете неприятности, бъдете предпазливи и не участвайте в рисковани ситуации, не поемайте ангажименти.

Рак – Подхождайте практично към всичко, не изпускайте и най-малките подробности. Помислете за плановете си за бъдещето и разработете стратегия за тяхното прилагане. По този начин вие ще насочите промяната към желания от вас курс.            

Лъв – Луната увеличава самочувствието ви и ви прави доста жизнени. Не забравяйте да бъдете тактични в поведението. Що се отнася до личния ви живот, днес лесно ще привличате вниманието и интереса на противоположния пол.

Дева – Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате. Нужно е да бъдете по-внимателни, ако работите с информация, при разговори с колеги и близки хора, тъй като не са изключени недоразумения и погрешни заключения.

Везни – Бъдете много предпазливи, тъй като обстановката съвсем не е комфортна. Нужно е да бъдете прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции и не само този ден, но и през следващите.

Скорпион – Действията на някои хора ви изнервят много, но не давайте външен израз на емоционалните изблици. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Ограничете общуването до минимум.              

Стрелец – Денят е труден. Бъдете търпеливи и запазете спокойствие, в противен случай може да допуснете грешки, които ще бъдат трудни за коригиране. Не се поддавайте на провокации, избягвайте споровете и изясняване на отношения.             

Козирог – Днес не се оставяйте да ви подвеждат другите. Търсете самостоятелно решения на проблемите си. Разчитайте предимно на собствените си сили, тогава шансовете ви за успех ще бъдат много по-големи.

Водолей – Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото обикновено. Добре е да ограничите контактите си. Не се поддавайте на чуждо влияние - днес трябва да се ръководите само от собствения си здрав разум.

Риби – Денят не е особено ефективен. Не бъдете пасивни, но тъй като жизненият тонус е леко намален, избягвайте натоварването. Подходящо е повече за уединение, самоанализ и оценка на минали действия.

Съветите на Фортуна

Луната е в знак Овен до 20:57 часа и може да се прояви като вътрешно нетърпение, повишена раздразнителност, бързане, импулсивност в действията. Първо се приказва, после се мисли. Вероятността за спорове, конфликти, кавги и инциденти се увеличава.

Добре е да се планират краткосрочни дела, особено тези, които изискват физическа енергия. Полезно е да се спортува, но да се внимава да не се получат физически наранявания. Посещенията при зъболекаря и фризьора е по-добре да се отложат. Да се избягва да се пият големи количества алкохол, силен чай и кафе. По-добре е да ги замените с чиста вода: „Чиста водица, мирна главица!“ Трябва да бъдете много внимателни, когато боравите с огън, остри режещи инструменти.

Днес ни очакват всевъзможни изненади. Екстремните ситуации падат като сняг върху главата. Уж всичко сме предвидили и сме се подготвили, но не и за обрат на събитията. Наистина ли обаче е неочаквано? Може би тайно сте се страхували от нещо, а мисълта както знаете е материална. Така че настойчивите страхове увеличат вероятността от неприятни събития.

Луната е на празен ход от 10:30 часа до 20:57 часа. Избягвайте да предприемате важни действия.                                                                                                                                                                                                              


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още