Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 20.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 20.03.19

Дневен хороскоп – сряда – 20.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е свързан е с източниците на информация и носи тайно знание

Овен – Включете към всяка ваша работа интуиция и въображение. Насочени правилно, тези качества ще ви позволят да изберете най-правилната тактика и по-краткия път към целта. Добър ден за запознанства, можете да поемете инициативата, да предприемете първите стъпки към сближаване с човека, когото искате. 

Телец – По-добре да не очаквате лесни победи. За да успеете, днес ще трябва да преодолеете някои трудности, да спечелите надмощие над някои хора. Възможно е да объркат вашите планове и да бъдете принудени да правите това, което не бихте искали.

Близнаци – Днес лесно може да се допуснат някои грешки, съществува риск да станете жертва на собствения си мързел или илюзии. Не е изключено някои отдавнашни ваши желания или смели мечти да се сбъднат.

Рак – Трябва да сте бдителни през цялото време, тъй като рискувате лесно да се поддадете на изкушение или на измамни, неосъществими надежди и впоследствие да бъдете силно засегнати от това. Опитайте се да избегнете всичко, което ви се струва и най-малко съмнително, неясно, двусмислено. 

Лъв –Отлични резултати ще постигат тези, които са готови да поемат отговорност за действията си. Може да се наложи да вземете трудно решение. Добре е да общувате с тези, които споделят вашите интереси, може да почерпите полезен опит.

Дева –Колкото по-скоро се разделите с илюзиите, толкова по-добре ще се почувствате. Добре е да нямате големи очаквания, тогава и разочарованията ще бъдат по-малки. Добър ден за започване на нови дела. Влиянието на околните влияе върху емоционалния ви баланс.

Везни – Вашето самочувствие днес зависи от вътрешната ви нагласа и настроение. Положително ще ви повлияе здравата и стабилна психологическа атмосфера в дома, семейството, околната среда. Рискова зона в този ден се явява финансовата сфера.

Скорпион – Хармоничен и успешен ден. Съсредоточете се върху най-важните неща, оставете настрана всички незначителни въпроси за по-късно. Ще успеете да се справите с много задачи, защото ще действате бързо и изобретателно. Това е подходящият момент да опитате нещо ново.

Стрелец – Ако е възможно, избягвайте да влизате в спорове и дълги безсмислени разговори. По-добре е да не се обръщате към никого за подкрепа, а да действате самостоятелно: по този начин ще постигнете целта си по-рано.

Козирог – Денят е подходящ за активна работа. Премерените решения ще са успешни, но тези, които са взети под влиянието на емоциите, ще бъдат неудачни. Запазете самообладание и не се поддавайте на провокации, така ще избегнете грешки. 

Водолей – Днес вероятно не само ще успеете да свършите вашите дела, но и да окажете помощ на колеги или близки хора. Бъдете внимателни с околните и особено с любимия човек - вашият нрав може да повлияе на отношенията по нежелателен начин.

Риби – Днес ще се изостри интуицията ви, чувствителността ще се увеличи. Тънкият ви усет ще позволи да улавяте с "шестото си чувство" най-невидимите нюанси в света около вас. Духовният пласт на живота ще стане по-важен от материалния.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е свързан е с източниците на информация и носи тайно знание. Полезно е да се работи със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако насочи усилията си към това. Сега вече можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот.

Денят има силна енергия. По-чувствителните натури могат да изпитат тъга, меланхолия. Денят способства укрепване на семейните отношения. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети