Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 20.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 20.05.20

Дневен хороскоп – сряда – 20.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

Овен – Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Денят ще бъде успешен и плодотворен. Той е особено подходящ за работа, защото ви позволява бързо да разрешите сложни проблеми. Могат да се появят както нови идеи, така и нови притеснения.

Телец – Този ден е подходящ за решаване на сложни проблеми. Вие сте в състояние да разрешите всяка объркваща ситуация, да съберете максимум информация и да направите правилните изводи. Ако ви измъчва неудовлетвореност, днес ще имате шанс да се измъкнете от това състояние.

Близнаци – Денят ще бъде благоприятен и хармоничен. Днес ще си бъдете напълно самодостатъчни. Звездите са готови да ви подкрепят в реализацията на желанията и плановете ви. Рискувайте умерено. Понастоящем е по-добре да не се правят покупки, ако не са планирани по-рано.

Рак – Фокусът на вашето внимание ще попадне върху семейните отговорности. Чрез мислите и действията си се приближавате внимателно към реализирането на вашите желания. Вашата непоклатима вяра ще бъде възнаградена от вашите Ангели-хранители, които ви подкрепят във всяка минута от вашето битие.

Лъв – Денят обещава да бъде плодотворен. Това не е толкова поради благоприятни обстоятелства, колкото поради вашата решителност. Каквито и да са пречките, които се появяват по пътя, не се оттегляйте, а намирайте начин да ги преодолеете.

Дева – Възможно е да има вътрешни проблеми, поради които ще трябва да промените плановете си, да отложите някакво дело. В същото време някои ще получат важни новини, които ще ги накарат да преосмислят своите приоритети. Но постепенно ситуацията се стабилизира, успявате да възстановите реда и да се чувствате по-уверени във всичко.

Везни – Добре е да се занимавате с решаването на практически проблеми. Не отлагайте за по-късно това, което можете да свършите днес. Добре ще преминат задушевните разговори в неформална обстановка.

Скорпион – Звездите ви предупреждават: има вероятност за леки търкания и разногласия с членовете на семейството ви, но вие притежавате достатъчно мъдрост да изгладите ъглите и да проявите разбиране. Пазете се от емоционално претоварване.

Стрелец – Денят е пълен с разсейващи моменти, но вие ще успеете да запазите концентрация и да свършите с всичко планирано навреме. Възможно е да има неочаквани обстоятелства. Избягвайте рисковете, не купувайте нищо важно.

Козирог – Надежден ден за творчество, търсене на нестандартни решения. Ще бъде много трудно за тези, които ще бъдат принудени да се занимават със скучни и монотонни дела. Ще бъдете разсеяни по-често от обикновено, така че вероятността от грешки ще е по-висока. Опитайте се да правите по-чести паузи за почивка, това ще ви помогне да избегнете прекалената работа.

Водолей – Денят преминава много спокойно. Той е подходящ за постигане на планираното по-рано. Преди да предприемете действия, помислите още веднъж, за да не допуснете грешки. Не правете това, за което по-късно ще съжалявате.

Риби – Още  не е късно да се намери най-оптималното решение. Веднага щом почувствате вяра в душата си, тялото и умът ви ще се отпуснат и ще можете да разгледате възможностите, които в състояние на стрес не са ви достъпни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът от предишни негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега може да получите награда. Постарайте се правилно да приемате това, което ви се случва, както хубавото, така и лошото. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко, което в другите дни е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлината трябва да не е ярка.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети