Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 20.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 20.10.21

Дневен хороскоп – сряда – 20.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще трябва да се притеснявате за ситуацията в областта на финансите. Звездите съветват да не се вземат прибързани решения и по-често да се иска мнението на експерти. В любовен план нещата са добре и можете да подобрите отношенията си със своята половинка и всички разногласия ще останат в миналото.

Телец – Бъдете внимателни, когато общувате с делови партньори, не бързайте да подписвате важни документи, преди да ги огледате внимателно. Вкъщи отделете време на домакинска работа. Така ще успеете да откъснете мислите си от напрегнатото ежедневие.

Близнаци – Денят днес може да е проблемен за мнозина. Но звездите ви съветват да не се притеснявате - отпуснете се и се опитайте да гледате философски на неприятностите. Обърнете внимание на настроението на семейството тази вечер. 

Рак – Днес сте някак нерешителни и замислени. Звездите ви съветват да не се реете в облаците - работата няма да се свърши сама. Много ще зависи от вашата активност - може би идеите ви ще заинтересуват шефовете ви. Вечерта можете да се отпуснете или да отидете на развлекателно събитие.

Лъв – Съсредоточете се върху изпълнението на конкретни задачи и не се разсейвайте от тривиални проблеми и нечии искания.  Като цяло днешният ден ще мине добре. Може би лесно ще се разбирате с колегите си и те ще се вслушат във вашето мнение.

Дева – Старайте се да не зацикляте върху неуспехите и да предизвиквате положителни емоции, когато е възможно. Посещавайте театър, кино, идете на изложба, общувайте с мили и весели хора, но днес е препоръчително да стоите настрана от песимистите - могат да развалят настроението ви за няколко минути.

Везни – Днес можете да сложите картите си на масата и да поговорите за всички онези неща с партньора си, които са в ума ви и ви притесняват. Финансите ви изискват по-добро планиране. Не действайте без да мислите.

Скорпион – Този ден ще донесе много изненади. Не, феите с вълшебни пръчки няма да дойдат - всичко зависи от вас. Бъдете инициативни и се свържете с правилните хора. Би било добра идея да обърнете повече внимание на здравето си и като цяло да отделите повече време за себе си и собствените си нужди.

Стрелец – Работата върви добре и всичките ви планове започват да се оформят. Покажете повече предпазливост, когато става въпрос за съвместни начинания, тъй като те вероятно ще изискват много по-задълбочен анализ, отколкото можете да отделите в момента на тях.

Козирог – Вземете нещата в свои ръце и постъпете правилно. Вие знаете точно какво означава това. Комуникационните канали са отворени навсякъде около вас. Това ще ви помогне да намерите някои отлични решения на всички проблеми, които ви притесняват.

Водолей – Енергията и динамиката, които са характерни за деня, ще ви дадат необходимия тласък да се впуснете в нови начинания. Не вземайте прибързани решения относно споразумения, които изискват по-нататъшно обмисляне и внимателно планирайте следващите си стъпки.

Риби – Днес ще се почувствате като приключенци. Звездите подкрепят желанието ви да разнообразите живота си, но ви съветват да бъдете внимателни. Търсете приключения с хора, на които имате доверие и стойте далеч от несериозни лица.

Съветите на Фортуна

Днес има пълнолуние в 17:58 часа в знак Овен. Веднага след това Луната излиза на празен ход до 23 часа и не се препоръчва нищо важно да се предприема или купува.

Денят, в който трябва да се приведете в ред, „основно почистване“ на собственото си тяло. Нещо повече, във всеки смисъл на думата: на физическо, емоционално и духовно ниво. Важно е да подредите мислите си, да решите какви цели трябва да постигнете в бъдеще, как да действате в определени ситуации. Емоционалният фон заслужава специално внимание от ваша страна. Онези негативни емоции, които живеят в душата ви от дълго време, трябва да бъдат унищожени, изкоренени, така че да не останат дори оскъдни кълнове, които могат да пуснат нови корени. Простете на всички, на които сте обидени, помолете за прошка от близките, на които някога сте причинили болка и душевни страдания.

Също така е важно да се върнете и към нормалното физическо състояние. Разбира се, не можете да направите всичко за един ден, но началото, поставено на този ден, ще послужи като трамплин за получаване на бъдещи положителни резултати. Започнете да спазвате диета, правете кратки джогинг /разходки на чист въздух/, преразгледайте качеството на храните, които ядете, отделете 10-15 минути сутрин за укрепващи упражнения. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати