Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 20.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 20.11.19

Дневен хороскоп – сряда – 20.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В професионалната работа не се очакват трудности, но не е така в личния живот, където съдбата ви подготвя изпитания. Възможно е да преживеете разочарование от постъпките на партньора си.

Телец – И да сте сигурни, че сте прави, по-добре не спорете с началниците си. Няма да промените мнението им по въпроса. Но пък в любовта може за изгрее слънцето и на вашата улица. Има вероятност да ви провърви.

Близнаци – Ще имате енергиен прилив, ефективността ви ще се увеличи. Изобщо не се съмнявайте в крайния успех на днешните начинания. Прекарайте вечерните часове релаксирайки в тиха и спокойна среда. 

Рак – Днес не е подходящ ден за предприемане на действия, така че обмислете всичките си възможности. Утре ще се почувствате по-добре и ще гледате по-различен начин на нещата. Изчакайте малко. Пазете се от кавги с представители на противоположния пол.

Лъв – Побързайте да приключите със старите дела и да се заемете с нови планове. Бъдете внимателни към здравето си. Не правете резки движения, избягвайте напрежение и натоварване върху гръбначния стълб.

Дева –Днес ще трябва да се справяте активно със сериозни проблеми едновременно както на работното място, така и у дома, което ви изпълва с преумора. Можете да проявите неприязън към някого, вероятно по време на работа.

Везни – Положете усилия за поддържане на баланс и хармония с външния свят. Опитайте се да видите доброто наоколо и да се възползвате от всяка ситуация. Ценете това, което вече имате, за да не останете без нищо.

Скорпион – Днес ще са необходими много усилия и време, за да завършите нещата, които дълго време отлагате. Ако сте последователни и трудолюбиви, ще можете да доведете до край каквото сте започнали.

Стрелец – Като цяло този ден ще бъде благоприятен и за да не губите времето и енергията си за дреболии, препоръчително е да го планирате от сутринта. Късметът ще бъде ваш спътник. Ще почувствате защитата на висшите сили.

Козирог – Днес е подходящ ден за равносметка. Ще можете да направите важни заключения въз основа на предишния си опит и грешки. Това ще ви отведе една стъпка по-напред. Необходимо е да проявите дипломатически умения и творчески подход в делата и отношенията си.

Водолей – Помислете преди да кажете нещо. Всъщност днес дори една необмислена дума може да се обърне срещу вас. Управлявайте емоциите си и не влизайте в конфликти. Защо да си създавате допълнителни проблеми?

Риби – Настроените ви ще бъде променливо като есенното време. Да се отървете от меланхолията ще ви помогне да се потопите в любимата си работа или хоби. Насладете се на простите радости от живота, умейте да откривате красотата около себе си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е активен, но не толкова агресивен като предния, а вече с по-мека енергия. Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви “прочисти” вятърът.

Меркурий излиза от ретроградност и става директен.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп