Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 2.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 2.09.2020

Дневен хороскоп – сряда – 2.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Събитията зависят от пътя, който ще поемете и от реакциите ви към тях

Овен – Минали проблеми могат да се появят отново, чието решение ще изисква не само постоянство, но и находчивост, както и нестандартен подход. Вие ще намерите изход от ситуацията, въпреки че чувствате несигурност.

Телец – По-добре е да не планирате нищо сериозно и отговорно: вероятността от малки инциденти е твърде висока, поради което трябва да бъдете изключително внимателни. Вероятни недоразумения при пътуване, закъснения и други.

Близнаци – Препоръчва се да си направите нещо за укрепване на семейните връзки. Любимият човек може да ви изненада приятно. Тежко физическо натоварване е нежелателно, може да се почувствате по-зле.   

Рак – Търпението и умението спокойно да обосновете гледната си точка ще бъдат много полезни. Денят е идеален да се отървете от всичко, от което сте уморени, да се справите с проблемите, които отдавна ви преследват.

Лъв – Вие се справяте отлично с решаването на проблемите. Вярно е, че понякога е трудно, но не се отказвате, докато не постигнете желания резултат. Ще имате възможност да завършите работата, започнала по-рано.

Дева – Доверявайте тайните си само на най-близките и проверени хора, иначе по-късно ще съжалявате, че не сте си затворили устата. Споделяне на плановете също не трябва да има - поне докато не ги обмислите до най-малкия детайл.          

Везни – Денят е доста сложен. Не ви достига самочувствие, така че бихте предпочели да се откажете от всички планове. Но не го правете, защото шансовете за успех са добри. Добре е, че около вас има хора, които са готови да ви подкрепят и окуражат.       

Скорпион – Много от проблемите, които ви безпокоят днес са пресилени, не бива да им отдавате голямо значение - малко по-късно те сами ще се решат. Междувременно не бързайте и не се опитвайте да извлечете максимална полза от ситуацията.         

Стрелец – Това, което заплашва да унищожи всичките ви усилия днес, са импулсивни и необмислени действия. До вечерта ще бъде възможно да получите необходимата информация, която ще ви зарадва и настроението ще се повиши.        

Козирог – Денят не е белязан от важни събития и големи промени, но като цяло ще бъде доста напрегнат. Ще имате възможност да завършите това, което е започнато по-рано, за решаване на проблемите, върху които наскоро сте мислили.

Водолей – Не трябва да се обиждате на близките си за дреболии. Помнете, че няма съвършени хора, всички имаме недостатъци. В този ден звездите съветват да се въздържате от скъпи покупки и други сериозни разходи.

Риби – Вижте какви знаци ви изпраща Вселената и се опитайте да си направите правилните изводи. Когато грешим в нещо, най-често самите ние сме виновни, защото позволяваме на другите да манипулират собственото ни доверие и невнимание. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пълнолуние в знак Риби в 08:23 ч. Сега е пикът на нашата активност, както физическа, така и емоционална. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност, склонни към безпокойство и смяна на настроенията. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт.   

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.

Ден на изкушенията. Събитията зависят от пътя, който ще поемете и от реакциите ви към тях -  посоката, в която ще ви отведе пътят на съдбата. 

Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск.
Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си.
Прекарайте известно време в уединение и медитация - днес можете да разберете много неща за себе си и за живота.
Отделете време за съзерцание на природата, пък макар и от картини, репродукции или снимки на красиви пейзажи.                                     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати