Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 21.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 21.11.18

Дневен хороскоп – сряда – 21.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е добър за начало на важни дела, но до 16:00ч.

Овен – Денят като цяло е доста изморителен, но вие ще сте доволни от постигнатите резултати. Опитайте се да погледнете нещата реалистично. Фантазиите и илюзиите могат да бъдат опасни. Общувайте с хора, които могат да повдигнат духа ви.

Телец – Днес сте склонни да злоупотребявате с добротата и търпението на другите, ще се опитате да използвате други хора във ваш интерес. Можете да постигнете напредък в работата. Интересни срещи са възможни следобед.

Близнаци – Днес сте невероятно продуктивни. Съсредоточете се върху това, което сте планирали. Ако се фокусирате върху работата си, можете да постигнете добри успехи. Възможен конфликт с някой, с който не можете да постигнете съгласие по някои въпроси.

Рак – Поканете красотата в дома си! Поставете картина на стената, купете нови цветя, раздвижете малко обстановката ... Не оставяйте пространството, в което живеете, да изглежда безцветно и скучно. Творчеството има силата да направи живота ви по-красив по много начини. Използвайте го!

Лъв – Много благоприятен ден. Не само бързо ще можете да постигнете важните цели, но и да се справите с малките неща, които се нуждаят от внимание. Ако имате връзка, не правете неща, които знаете, че създават пукнатини в отношенията ви.

Дева – Ще се окажете сред хора, които могат да ви насърчат само с едно докосване, да ви успокоят с една усмивка, да ви уверят, че всичко ще бъде наред само с една дума. Задръжте ги в живота си близо до себе си.

Везни – Денят ще е добър, ако не бързате. До 16ч е благоприятно за ново начало. Възможно е да възстановите някои стари връзки или приятелства. Някои от днешните ситуации могат да напомнят за близкото минало.

Скорпион – Не отлагайте разрешаването на сложни задачи или неприятни срещи - колкото по-нататък отлагате, толкова по-трудно ще бъде да го направите. Не давайте обещания, ще ви бъде трудно да ги изпълните после.

Стрелец –Трябва да сте гъвкави! Не очаквайте всички да следват инструкциите ви днес и да кимат с глава на всичко, което казвате. Бъдете играч, който може да прави компромиси. Не бъдете твърде взискателни към онези, които обичате.

Козирог – Денят няма да бъде лесен. Там където предпочитате да действате открито, трябва да бъдете хитри, за да избегнете нежеланата намеса на други хора във вашите дела. Трябва малко търпение: скоро всичко ще се промени, ще се чувствате много по-уверени.

Водолей – Труден ден, който ще изисква самодисциплина и воля за справяне с трудностите, които носи. Всички прояви на мързел и лекомислие днес са особено опасни. Не е желателно да се решават финансови въпроси, особено когато става дума за значителни суми.

Риби – Един добър ден, необикновено щедър на нови възможности. Това е чудесно време за изпълнението на творчески планове. Звездите ви съветват да разчитате основно на интуицията и собствените сили. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е добър за начало на важни дела, но до 16:00ч. Ключовият аспект за деня е съзидание. Съдбата ще ви покровителства. Ако пропуснете този момент, значи сте пропуснали целият месец. Крайно нежелателно е да се стои пасивно и този ден да се “проспи”. Запасът от енергия даден днес даром пропада и няма да се съхрани до следващият месец. Физическата работа сега не само не отнема силите, но напротив - умножава ги. Да се промени решение взето в този момент е практически невъзможно.

Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да преживеят депресия.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

 автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот" 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати