Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 22.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 22.01.20

Дневен хороскоп – сряда – 22.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще имате късмет в много неща. Денят за някои ще бъде доста приятен и интересен. Не се страхувайте да поемате рискове - рисковите действия днес ще донесат повече ползи, отколкото планирате.

Телец – Спокоен и продуктивен ден във всички отношения. Следобед е вероятно събитията да направят приятен и щастлив завой. Проявете инициатива където трябва (в бизнеса или в любовта) - това ще ви помогне да преодолеете всички трудности.

Близнаци – Денят обещава да бъде успешен, ако проявите характер и успеете да постигнете целта си. Не променяйте плановете си и не предприемайте необмислени действия. Може да има промени в поведението и настроението на хората около вас. 

Рак – Някои от вас ще трябва да поемат нови отговорности днес. Внимавайте за конфликти – в тоз ден те могат да доведат до неочаквано влошаване на отношенията,  дори с тези, за които не сте допускали.

Лъв – Благоприятен и спокоен ден, при условие, че не се намесвате в конфликтите на други хора и не проявявате агресия. Днес, както никога досега, ще искате да командвате и да проявите лидерските си качества.

Дева – Ситуацията на работното място постоянно се променя, понякога дори не знаете кой е на ваша страна. Проблемите ви ще бъдат решени по-бързо, ако не се държите грубо спрямо другите.

Везни – Днес в по-голямата си част всичко, което правите е успешно. Усещате, че нещата вървят в правилната посока. Денят ще бъде изпълнен с чувства, желания, надежди. Пълни сте с блестящи идеи.

Скорпион – Не разчитайте на бърз успех - преосмислете плановете си. Бъдете по-активни и независими в решаването на всякакви проблеми. Ослушвайте се внимателно - новините, които научавате, ще ви бъдат полезни. 

Стрелец – Вие сте щастливо създание, защото каквото и да правите, винаги успявате. Слушайте съветите на други хора, но не ги следвайте буквално. Отношенията с любимия човек се променят в положителна посока.

Козирог – Денят ще е добър, при условие, че не бързате в нищо и спокойно обмисляте всичките си действия. Днес са възможни изненади. Обърнете повече внимание на приятели и познати - всякакви срещи ще ви донесат само радост.

Водолей – Бъдете активни, но избягвайте бързането - днес лесно можете да преодолеете всички трудности, ако проявите характер и наблюдателност. На сутринта не пропускайте шанс или важно съобщение.

Риби – Не се страхувайте да промените посоката - ще се справите с всякакви трудности и проблеми, само ако сте внимателни към детайлите. Благоприятен ден не само за работа, но и за релакс и забавление. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Постарайте се правилно да приемате това, което ви се предлага, както хубавото, така и лошото. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите достойна награда.

Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати