Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 22.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 22.04.20

Снимка:

Пазете се от измами, избягвайте спорове и кавги

Овен – Лунната квадратура към Плутон ще повиши адреналина ви и ще направи деня ви емоционален. Постоянствайте в делата си без да ставате агресивни в поведението. Не позволявайте да ви изкарат от равновесие.

Телец – Не допускайте хаос и объркване около вас. Всяка бъркотия ви се отразява много зле и ви кара да се изнервяте. Добре е да ограничите контактите за днес. Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Близнаци –  Днес може би трудно ще се разбирате с другите. Често ще ви разбират погрешно и като резултат ще има обидени. Всичко ще бъде по-лесно, ако ограничите общуването, отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове.

Рак – Днес може да сте напрегнати, склонни към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интриги на тайни врагове. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв – Като цяло ситуацията далеч не е благоприятна по отношение на паричните средства. Не се поддавайте на различни съмнителни предложения. Съществува опасност от измама. Добре е да избягвате хора, които винаги са критични и не крият своето недоволство.

Дева – Днес не е най-добрият ден за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно.

Везни – По-философски и спокойно приемайте нещата, които се случват около вас. Не позволявайте да бъдете въвлечени в спорове и конфликти, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворци, занимавайте се единствено с вашите дела.

Скорпион – Днес трябва да проявите максимална сдържаност, за да не направите нещо глупаво от бързане. Този ден е по-добре да не се вземат сериозни решения, необходимо е да сте по-сдържани в своето поведение.

Стрелец – Днес хороскопът ви съветва да не бъдете нервни за дреболии, да говорите по-малко, да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с приятели и познати, а сами, възстановявайки вътрешната си сила.

Козирог – Ако действате последователно, стъпка след стъпка, можете да постигнете успех в делата си. Не се отклонявате много от плана, който сте направили по-рано. Препоръчително е да ограничите контактите.

Водолей –  Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от планираното. Навсякъде ви дебнат изкушения. На този ден е по-добре да облекчите напрежението на очите си, да си починете от стоене пред компютъра и телевизора. 

Риби – В този ден ще откриете, че сте станали твърде чувствителни дори към незначителни неща. Опитайте се конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Тежък и опасен ден. В него става борба на злите сили със светлите.  Необходимо е да се погрижите за надеждната си защита. За да се защитите, запалете свещ, заемете се с очистителни процедури, нищо не предприемайте. Откажете се от всякакви важни дела, ограничете контактите, не вземайте и не давайте пари назаем, не давайте обещания.

В този ден не бъдете доверчиви. Пазете се от измами, избягвайте спорове и кавги. Трябва да избягвате досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните и тъжни мисли. Дори близки приятели могат да ви донесат неприятности. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.

Ако животните проявяват към вас агресия, значи нещо не е наред с вашия вътрешен мир. Счита се добра поличба да разлеете по невнимание мляко или да намерите дървен предмет.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още