Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 22.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 22.04.20

Дневен хороскоп – сряда – 22.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Пазете се от измами, избягвайте спорове и кавги

Овен – Лунната квадратура към Плутон ще повиши адреналина ви и ще направи деня ви емоционален. Постоянствайте в делата си без да ставате агресивни в поведението. Не позволявайте да ви изкарат от равновесие.

Телец – Не допускайте хаос и объркване около вас. Всяка бъркотия ви се отразява много зле и ви кара да се изнервяте. Добре е да ограничите контактите за днес. Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Близнаци –  Днес може би трудно ще се разбирате с другите. Често ще ви разбират погрешно и като резултат ще има обидени. Всичко ще бъде по-лесно, ако ограничите общуването, отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове.

Рак – Днес може да сте напрегнати, склонни към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интриги на тайни врагове. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв – Като цяло ситуацията далеч не е благоприятна по отношение на паричните средства. Не се поддавайте на различни съмнителни предложения. Съществува опасност от измама. Добре е да избягвате хора, които винаги са критични и не крият своето недоволство.

Дева – Днес не е най-добрият ден за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно.

Везни – По-философски и спокойно приемайте нещата, които се случват около вас. Не позволявайте да бъдете въвлечени в спорове и конфликти, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворци, занимавайте се единствено с вашите дела.

Скорпион – Днес трябва да проявите максимална сдържаност, за да не направите нещо глупаво от бързане. Този ден е по-добре да не се вземат сериозни решения, необходимо е да сте по-сдържани в своето поведение.

Стрелец – Днес хороскопът ви съветва да не бъдете нервни за дреболии, да говорите по-малко, да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с приятели и познати, а сами, възстановявайки вътрешната си сила.

Козирог – Ако действате последователно, стъпка след стъпка, можете да постигнете успех в делата си. Не се отклонявате много от плана, който сте направили по-рано. Препоръчително е да ограничите контактите.

Водолей –  Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от планираното. Навсякъде ви дебнат изкушения. На този ден е по-добре да облекчите напрежението на очите си, да си починете от стоене пред компютъра и телевизора. 

Риби – В този ден ще откриете, че сте станали твърде чувствителни дори към незначителни неща. Опитайте се конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Тежък и опасен ден. В него става борба на злите сили със светлите.  Необходимо е да се погрижите за надеждната си защита. За да се защитите, запалете свещ, заемете се с очистителни процедури, нищо не предприемайте. Откажете се от всякакви важни дела, ограничете контактите, не вземайте и не давайте пари назаем, не давайте обещания.

В този ден не бъдете доверчиви. Пазете се от измами, избягвайте спорове и кавги. Трябва да избягвате досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните и тъжни мисли. Дори близки приятели могат да ви донесат неприятности. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.

Ако животните проявяват към вас агресия, значи нещо не е наред с вашия вътрешен мир. Счита се добра поличба да разлеете по невнимание мляко или да намерите дървен предмет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети