Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 22.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 22.05.19

Дневен хороскоп – сряда – 22.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм

Овен – Не бъдете толкова импулсивни във вашите решения и не позволявайте на оптимизма ви да изчезне. Ще видите, че скоро във вашия живот ще пристигне много положителен енергиен заряд. Луна ви дарява един многообещаващ ден.

Телец – Вие сте постоянни и дисциплинирани и никога не губите време в битки, които не можете да спечелите. Сега повече от всякога не се отказвайте от мечтите си и се борете за тях, успехът ще ви съпътства.  Луна ще премахне всичко отрицателно от живота ви.

Близнаци – Поздравления. С влизането на Слънцето във вашия знак започвате много положителен период, от който трябва да се възползвате, за да се сбъднат вашите мечти. Ще бъдете щастливи, не се колебайте. Луната ще ви накара да се изправите срещу всяко предизвикателство успешно.

Рак – Неподходяща реакция от ваша страна може да ви донесе излишни проблеми, тъй като Марс е разположен във вашия знак и ви кара да бъдете много импулсивни.  Луната ви помага да се борите за това, което искате.

Лъв – Сега не е подходящ момент да търсите финансова независимост. Вероятно ще трябва преди това да решите много други неща, преди да поемете рискове. Може да започнете да се съмнявате в някой, на когото досега сте вярвали.

Дева – Действайте твърдо, без да губите от погледа си целите си, стремете се към тях без значение колко дълъг е пътят за постигането им. Вече знаете, че с вашата упоритост може да постигнете всичко. Луната иска да избягвате онова, което отнема усмивката ви.

Везни – Не се противопоставяйте на съдбата. Идват нови промени, но скоро ще разберете, че те са добри за вас. Вашите предложения ще имат положителен отзвук и ще се чувствате оценени. Упоритостта ви ще бъде лош спътник в любовта. Определени нагласи към партньорите ви трябва да се променят.

Скорпион – Възможно е информацията получена днес, неочаквано да промени плановете ви, а обстоятелствата да изискват сдържаност в действията. Сега е противопоказно голямо физическо натоварване и всякакви действия, свързани с риск за здравето.

Стрелец – Оставете след себе си това, което не сте успели да постигнете и си поставете нови приоритети, за да продължите напред. Късметлии сте да имате Юпитер в своя знак и с негова помощ с трудните предизвикателства можете да се справите. Луната засилва интуицията ви.

Козирог – На работното място може да възникнат усложнения поради причини, на които досега не сте обръщали внимание. Винаги се борите за това, което искате и никога не се отказвате.  Отслабващата Луна ви помага да се освободите от баласта.

Водолей – Днес ще бъде ден на напредък. Вашето положително и решително отношение ще ви помогне да конкретизирате проектите си в професионалния си живот. Ще бъдете заредени с вълшебство и с много магнетизъм. Отслабващата Луна ви освобождава от излишни притеснения.

Риби – Пригответе се за повече активност, но имайте предвид, че забързаното темпо на изпълнение на задачите не трябва да бъде извинение за бъркотията, която може да настане. Внимавайте да не вземате бързи решения, защото те могат да имат последствия, които не би ви се искало. Луната ви моли да приемете живота си по философски.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Всеки човек си има свое „огледало”, в което вижда света. По това, което ни се случва в този ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност.

Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме и приемаме като отражение на нашата същност. Да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се.

Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Благоприятно е да се гладува, за да се очистят червата.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети