Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 22.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 22.10.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 22.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес получавате рядък шанс, когато можете да планирате плановете си за бъдещето и те няма да срещнат пречки пред изпълнението. Ще имате добра възможност да укрепите позицията си, така че ковете желязото, докато е горещо.

Телец – Не бързайте да вземате важни и отговорни решения днес. Те най-вероятно ще се окажат погрешни и могат да доведат до неприятни последици за вас. Може би трябва да се отпуснете, да си починете и тогава да прецените плюсовете и минусите?

Близнаци – Днес всичко е във вашите ръце. Не позволявайте на дребните затруднения да ви развалят доброто настроение, защото в този ден ще се справите с всякакви задачи, колкото и трудни и непрактични да изглеждат. 

Рак – На работа трябва да бъдете по-отворени и приветливи с колегите си, ако искате работата да върви лесно. Не обръщайте внимание на дреболии и не се тревожете напразно. Ще бъде намерено продуктивно решение за решаване на стари проблеми.

Лъв – Ако бъдете решителни и целенасочени, можете да постигнете това, за което сте мечтали толкова дълго. В домакинските задължения трябва да останете практични - опитайте се да не купувате хиляда и едно изкусителни неща.

Дева – Днес, каквото и да се случи, не губете самообладание и хладнокръвие. Вашето самочувствие и трезвото ви мнение са вашите ключове към успеха. Не повишавайте тон и не хабете нерви, дори в момент на силен емоционален стрес.

Везни – По-приказливи сте от обикновено, искате да разкажете на всички за новите си идеи и впечатления. Колкото повече се стремите да получите определени отговори, толкова по ви се изплъзват те. 

Скорпион – Каквото и да се случи на този ден, останете уверени във възможностите си. Всички препятствия могат да бъдат преодолени, просто трябва да не се отказвате и да вървите напред, дори ако никой не ви подкрепя в желанието ви да постигнете целта. 

Стрелец – Добър ден за започване на работа по нови проекти, както и за изработване на работен план. Бъдете убедителни в аргументите си. Може да възникнат някои проблеми, но бързо ще се справите с тях. 

Козирог – Днес ще се радвате да прекарате време с близките си, да укрепвате връзката с тях  и да вършите домакински задължения. Но това не означава, че трябва изцяло да се посветите на дома и семейството си, не трябва да забравяте и за интересите си.

Водолей – Решени сте да вървите право към целта си, независимо от препятствията. Въпреки това, звездите предлагат да забавите малко темпото на събитията и да се оставите на потока. Прекалената активност и упоритостта сега няма да доведат до желания резултат.

Риби – Първата половина на деня трябва да се използва възможно най-ефективно, по това време можете да постигнете отлични резултати в почти всяка област. Следобедът ще бъде малко по-труден. Могат да възникнат разногласия и спорове, дребни недоразумения.

Съветите на Фортуна

На този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. И точно в този ден може да се появи желание да говорите много. Но тук е много важно да следите речта си. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи, белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал.

Трябва да се помни, че всичко казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат само полза - по-добре е да замълчите. Тъй като силата на всяка дума се увеличава, именно днес положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите много бързо ще намерят отговор.

И ако една негативно заредена дума е изтървана, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната й енергийна трансформация.                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати