Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 23 ноември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 23 ноември 2022

Дневен хороскоп – сряда – 23 ноември 2022 - Tribune.bg
Tribune.bg

Овен – Днешната планетарна обстановка може да доведе до краткосрочно, но засилено напрежение. Не позволявайте лошото настроение да ви обземе. Животът ще ви принуди да бъдете по-практични в момента.

Телец – Ако замисляте някои радикални ходове днес, които биха могли да обърнат нещата във ваша полза, по-добре се успокойте. Сега не можете да промените изградените планове, що се отнася до работата, а в любовен план, не очаквайте да срещнете много разбиране от партньора си.

Близнаци - Възможно е в днешния ден да се сблъскате с такива ситуации, които ще ви е трудно да контролирате. Опитайте се да бъдете силни срещу обстоятелствата, които ви се налагат. Не обръщайте внимание на всяка казана дума.

Рак- Повишените отговорности в семейството, може да ви притискат твърде силно. От една страна вашата борба в условията на работата, от друга - вътрешният ви конфликт, може да повлияят негативно на вашето здраве. Трябва да подредите живота си възможно най-скоро.

Лъв – Добре ще е да споделите притесненията си с човек, на когото имате доверие. Вашите приятели са тези, които могат да ви помогнат да преодолеете всяка трудност, с която се борите. Така че не се опитвайте да криете грешките си от тях.

Дева - Днес ще бъдете склонни да давате критична преценка за всичко, което виждате. Заблудите с неизвестен произход могат да разклатят самочувствието ви. В днешният ден ще ви е трудно да вземете твърдо решение сами.

Везни - Развитието на събитията и делата ви в посоката, която не желаете, ви кара да изпитате вътрешно напрежение. Чувството, че сякаш сте приклещени може да повлияе негативно на вашето здраве. Докато житейската ви борба продължава, опитайте се да търсите релаксираща обстановка.

Скорпион  – Днес особено внимавайте да не се създава напрежение между вас и членовете на вашето семейство. Старайте се да разберете и другата страна, бъдете търпеливи и толерантни. Ако погледнете на събитията отстрани, можете да откриете и собствените си грешки.

Стрелец – Подредете своите приоритети и цели вземете решение за основните методи за тяхното постигане. Колкото по-скоро направите това, толкова по-добре. Следобед внимавайте: илюзиите могат да бъдат доста опасни. Преценявайте реалното състояние на нещата и не бъдете твърде лековерни.

Козирог – Понякога нещата са твърде относителни. Избягвайте варианта „всичко или нищо“ и различните предизвикателства, които могат да ви навредят. Забавете забързаното темпо и се отпуснете. Бъдете реалисти в оценката на своите възможности.

Водолей - Това, от което имате нужда, е едно кратко бягство от суровата действителност в своя перфектен малък свят, където само вие ще диктувате правилата. Партньорът ви е на същото мнение, така че какво ви пречи да го направите заедно?

Риби - Хороскопът ви предлага да ограничите контактите до минимум и по възможност да останете сами със себе си. Това ще ви помогне да възстановите изразходваната енергия, да мислите за проблемите и да намерите ключа за разрешаването им.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е тежък и опасен. Ден, в който злите сили се борят със светлите.  Необходимо е да се погрижите за своята надеждна защита. Запалете свещ близо до вас, заемете се с очистителни процедури, нищо важно не предприемайте. Откажете се от всякакви важни дела, ограничете контактите, не вземайте и не давайте пари на заем, не давайте обещания.

В този ден не трябва да бъдете доверчиви. Пазете се от измами, избягвайте спорове и кавги. Трябва да избягвате досадните и негативни хора, а също да се избавите от мрачните и тъжни мисли. Дори близки приятели могат да ви донесат неприятности. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол. Ако животните проявяват към вас агресия, значи нещо не е наред с вашия вътрешен свят. Луната е на празен ход от 20:17ч до 22:17ч.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати