Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 23.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 23.06.21

Дневен хороскоп – сряда – 23.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Буйната ви кръв ври, иска динамика, но звездите ви съветват да прекарате деня спокойно. Днес ще бъдете в емоционален възход и желание за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с емоционална наситеност и силно влечение към физическата страна на любовта.

Телец – Поставяте си много високи цели, но започнете с малки стъпки, ако искате да постигнете бързи резултати и да намерите удовлетворение. Възможни храносмилателни проблеми, ако трябва променете диетата.

Близнаци – Предстои ви лек ден. Много неща ще се случат по най-добрия възможен начин дори без вашата намеса. Ще имате добро самочувствие и достатъчно енергия за всички настоящи предизвикателства.

Рак – Днес всякакви решения ще ви създават проблеми. В главата ви ще има толкова много възможни сценарии, че просто ще ви бъде твърде трудно да избирате между тях. Ще бъдете най-доволни, ако се придържате към съществуващата си рутина, може би ще подобрите някои детайли или ще опростите нещо.

Лъв – Ще бъдете настойчиви и със своето остроумие постоянно ще изненадвате тези около вас. Не потъвайте в емоции, бъдете умерени. Време е да започнете да ставате по-спокойни и да гледате на света по различен начин. Имате нужда от почивка, подсигурете си я.

Дева – Решавайте проблемите последователно, завършвайте даден проект преди да започнете друг. Може да изпитате стрес, ако предприемете всичко наведнъж. Скоро ще настъпят някои промени, които ще ви вдъхновят и ще донесат положителни емоции.

Везни – Изпитвате желание да направите нещо необичайно и различно. Всичко това не е никак лошо, но звездите ви съветват да внимавате да не надценявате възможностите си. Използвайте шансовете си, но не рискувайте излишно. 

Скорпион – Денят обещава да бъде продуктивен.  Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилните решения.

Стрелец – Може да рационализирате някои умения в работата и нещата ще стават по-бързо. Луната във вашия знак ще подсили харизматичността ви и ще ви направи по-сладкодумни, което ще улеснява общуването ви и постигане на желаното.

Козирог – Обмисляйте важните неща спокойно, така ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика. Сега е силно обезкуражително да вземате отговорни решения. Фактите може да се различават от това, което вие знаете. 

Водолей – Днес няма да е лесно да постигнете това, което сте си намислили. Може да срещнете трудности, може би ще ви спират действията на други хора. Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение.

Риби – Ще се чувствате уморени и скептични. Лекото недоволство, което ще ви придружава през деня, ще се разсее към вечерта и всичко ще стане по-лесно. Ако отдавна искате една вечер да имате само за себе си, тази вечер ще бъде идеална!

Съветите на Фортуна

Ден, в който се срещат миналото с настоящето, за да се изберат бъдещите пътища. Символ на днешният ден е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Помнете, че зад всеки резултат в настоящето стои решение от миналото.

Всяка среща, всеки разговор или конфликт е отражение на минали и незавършени дела, с които смятаме, че сме приключили. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Ден за организиране на контактите, за учене и натрупване на информация. Благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Идеален за постигане на хармония. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети