Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 23.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 23.06.21

Снимка:

Овен – Буйната ви кръв ври, иска динамика, но звездите ви съветват да прекарате деня спокойно. Днес ще бъдете в емоционален възход и желание за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с емоционална наситеност и силно влечение към физическата страна на любовта.

Телец – Поставяте си много високи цели, но започнете с малки стъпки, ако искате да постигнете бързи резултати и да намерите удовлетворение. Възможни храносмилателни проблеми, ако трябва променете диетата.

Близнаци – Предстои ви лек ден. Много неща ще се случат по най-добрия възможен начин дори без вашата намеса. Ще имате добро самочувствие и достатъчно енергия за всички настоящи предизвикателства.

Рак – Днес всякакви решения ще ви създават проблеми. В главата ви ще има толкова много възможни сценарии, че просто ще ви бъде твърде трудно да избирате между тях. Ще бъдете най-доволни, ако се придържате към съществуващата си рутина, може би ще подобрите някои детайли или ще опростите нещо.

Лъв – Ще бъдете настойчиви и със своето остроумие постоянно ще изненадвате тези около вас. Не потъвайте в емоции, бъдете умерени. Време е да започнете да ставате по-спокойни и да гледате на света по различен начин. Имате нужда от почивка, подсигурете си я.

Дева – Решавайте проблемите последователно, завършвайте даден проект преди да започнете друг. Може да изпитате стрес, ако предприемете всичко наведнъж. Скоро ще настъпят някои промени, които ще ви вдъхновят и ще донесат положителни емоции.

Везни – Изпитвате желание да направите нещо необичайно и различно. Всичко това не е никак лошо, но звездите ви съветват да внимавате да не надценявате възможностите си. Използвайте шансовете си, но не рискувайте излишно. 

Скорпион – Денят обещава да бъде продуктивен.  Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилните решения.

Стрелец – Може да рационализирате някои умения в работата и нещата ще стават по-бързо. Луната във вашия знак ще подсили харизматичността ви и ще ви направи по-сладкодумни, което ще улеснява общуването ви и постигане на желаното.

Козирог – Обмисляйте важните неща спокойно, така ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика. Сега е силно обезкуражително да вземате отговорни решения. Фактите може да се различават от това, което вие знаете. 

Водолей – Днес няма да е лесно да постигнете това, което сте си намислили. Може да срещнете трудности, може би ще ви спират действията на други хора. Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение.

Риби – Ще се чувствате уморени и скептични. Лекото недоволство, което ще ви придружава през деня, ще се разсее към вечерта и всичко ще стане по-лесно. Ако отдавна искате една вечер да имате само за себе си, тази вечер ще бъде идеална!

Съветите на Фортуна

Ден, в който се срещат миналото с настоящето, за да се изберат бъдещите пътища. Символ на днешният ден е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Помнете, че зад всеки резултат в настоящето стои решение от миналото.

Всяка среща, всеки разговор или конфликт е отражение на минали и незавършени дела, с които смятаме, че сме приключили. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Ден за организиране на контактите, за учене и натрупване на информация. Благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Идеален за постигане на хармония. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още