Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 23.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 23.09.2020

Снимка:

Овен – Нищо няма да бъде невъзможно за вас, ако вярвате в себе си достатъчно силно. Ще се почувствате готови да вземете живота си в свои ръце. Слушайте инстинктите си и използвайте острото си прозрение, за да прецените новите предложения. 

Телец – Поемете контрола върху собствения си живот. Във вас се пробужда перфекциониста. Може да не постигнете съвършенство, но ще бъдете една крачка по-близо до него. Променете навиците, които влияят негативно на вашето здраве. 

Близнаци – Днес трябва да бъдете много внимателни, за да не нарушите хармонията и баланса на живота си. Можете да постигнете това, към което се стремите, тъй като ще бъдете в динамично и решително настроение. 

Рак – Може да се окажете замесени в разногласия и недоразумения с партньора си (или друг човек). Опитайте да отстъпите малко и да заемете по-дипломатична позиция в споровете - може да откриете, че това е по-конструктивен подход. 

Лъв – Оптимистичното настроение ще постави широка усмивка на лицето ви. Това е изключително креативен и позитивен ден. Време е да се справите с проблемите, които все отлагате! Внимавайте да избягвате крайностите, за да не се претоварвате. 

Дева – Бъдете по-позитивни и имайте пълно доверие в себе си. Неуспехът не е опция! По отношение на личните си финанси, поддържайте предпазливия и консервативен подход, който наскоро възприехте, и ще откриете, че нещата бързо ще се възстановят. 

Везни – Днес вие сте особено облагодетелствани, така че можете лесно да правите промени в поведението и стратегията си, за да продължите напред, уверени, че сте стабилно стъпили на пътя към успеха. 

Скорпион – Днес късметът е на ваша страна. Ще видите как каквото пожелаете скоро става реалност. Във финансите си трябва да бъдете по-отговорни, тъй като сте склонни малко да прекалявате. 

Стрелец – Ще се окажете обременени с отговорности и ще трябва да ги свършите за много кратък период от време. Опитайте се обаче да не бързате и преди всичко да се концентрирате, тъй като ще трябва да сте напълно фокусирани върху това, което правите. 

Козирог – Придържайте се към плана си, не слушайте другите и ще имате страхотен ден. На работното място се съсредоточете върху старите проекти и започнете нещо ново. В областта на любовта ви очакват прекрасни моменти с партньора ви.  

Водолей – Актуалните въпроси, които засягат вашата работа или личния ви живот, трябва да бъдат лесно разрешени днес. Това ще ви помогне да се успокоите и да прекарате малко забавно време с любимите си хора. 

Риби – Важно е да внимавате на кого имате доверие. Ще сте склонни да виждате най-доброто в хората и да игнорирате техните слабости. Правилното управление на вашите финанси трябва да бъде вашият приоритет. 

 

Съветите на Фортуна

Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или по отделно за членовете му. Постарайте се да не нарушавате меката атмосфера на деня с битови скандали, да не изпускате нервите си. Днес е уязвимо гърлото. Необходимо е да се пази от простуда, от крещене.

Трябва да се помни, че всичко казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат само полза - по-добре е да замълчите. Тъй като силата на всяка дума значително нараства, именно днес положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите много бързо ще намерят отговор. А ако една негативно заредена дума е изтървана, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната й енергийна трансформация.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още