Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 23.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 23.12.20

Дневен хороскоп – сряда – 23.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Уверени сте в себе си, лесно си проправяте път през трудни ситуации. Днес имате възможност да обмислите дългосрочните си цели. Направете това, преди да вземете решение за следващата стъпка.

Телец – Днес вие ще дърпате конците и ще впрегнете уменията си да манипулирате другите, за да получите желания от вас резултат чрез оказване на директен натиск или индиректно. В крайна сметка ще получите това, което искате.

Близнаци – През първата половина на деня старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно. По-добре да не се вземат сериозни решения, необходимо е да сте по-сдържани в своето поведение.                                                             

Рак – Днес настроението ви ще е променливо. Не позволявайте на другите да подкопават самочувствието ви. Бъдете умерени, за да не се чувствате преуморени до края на деня. Съсредоточете се върху вашите нужди и желания.

Лъв – Днес сте настроени борбено, но всъщност няма с кого да се борите. Хората са готови да ви следват и без бой и да ви присъдят победата. Ако искате да добавите малко романтика в живота си, трябва да поемете инициативата самите вие.

Дева – Днес някои ще се поддадат на емоционални изблици поради различни причини. Не се заяждайте за дреболии, защото ще развалите не само своето настроение, но и на околните. Негативните емоции сега са противопоказни.

Везни – Не бива да жертвате интересите си, като поставяте нечии нужди над вашите, в противен случай негодуванието ще остане вътре у вас за дълго време. Ще е нужно да се обърне внимание на някой от близките ви.

Скорпион – Вие сте енергични, така че лесно можете да реализирате плана си. В този ден не трябва да се отклонявате от изпълнение на задълженията си, трябва да направите всичко, което ви е възложено. Добро време за творчество.

Стрелец – Времето следобед е подходящо за важни срещи, общуване с хора, на които бихте искали да направите добро впечатление. Колкото по-решително действате, толкова по-големи са шансовете за успех. Ще бъде полезно да възприемете опита на някой друг, да последвате добър пример.

Козирог – Използвайте енергията по конструктивен начин, за да инициирате трансформацията и да се отървете от старите форми на мислене. Покажете, че сте готови за новите промени. Започнете да изграждате живота си върху солидна основа.

Водолей – Помислете десет пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната ви дума може да предизвика недоволство у любимия човек. Затова е по-добре да държите устата си затворена: последиците от някоя от вашите фрази са наистина непредсказуеми.

Риби – Днес трябва да помислите с какво би било хубаво да изненадате любимия човек в чест на предстоящите празници. За да се получи изненадата наистина добра, солидна и качествена, трябва сериозно да се подготвите за нея.

Съветите на Фортуна

Луната е в знак Овен и може да се прояви като вътрешно нетърпение, повишена раздразнителност, бързане, импулсивност в действията. Първо се приказва, после се мисли. Вероятността за спорове, конфликти, кавги и инциденти се увеличава.

Добре е да се планират краткосрочни дела, особено тези, които изискват физическа енергия. Полезно е да се спортува, но да се внимава да не се получат физически наранявания. Посещенията при зъболекаря и фризьора е по-добре да се отложат. Да се избягва да се пият големи количества алкохол, силен чай и кафе. По-добре е да ги замените с чиста вода. Както се казва: „Чиста водица, мирна главица!“

Трябва да бъдете много внимателни, когато боравите с огън, остри режещи инструменти.

След 13:21 часа енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.                                                                                                                                                                                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати