Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 24.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 24.02.21

Дневен хороскоп – сряда – 24.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всичко, което предприемете днес трябва да е старателно обмислено. Бъдете по-внимателни при работа с информация. Възможно е да срещнете препятствия по пътя си, но определено ще намерите начин да ги преодолеете.

Телец – Разчитайте на собствените си сили, в този случай шансовете ви за постигане на успех ще бъдат много по-големи. Не се оставяйте да ви подвеждат другите. Търсете самостоятелни решения на проблемите си.

Близнаци – Денят се очертава да премине добре. Малко вероятно е да възникнат сериозни проблеми. Няма да е трудно да направите добро впечатление на другите: достатъчно е да се държите естествено.            

Рак – Събитията се движат по-бавно, отколкото бихте искали и трябва да действате много внимателно. По-добре е да не обсъждате с никого плановете си за бъдещето. Чакат ви много домашни задължения. Не е изключено да е необходимо да направите спешна покупка.

Лъв – Подхождайте практично към всичко, не изпускайте и най-малките подробности. Имате интересни идеи и нови планове. Ако пазарувате, не се поддавайте на първото впечатление за нещо, което ви харесва.

Дева – Денят ще донесе ново вдъхновение. Очертава се да е изпълнен с много контакти и комуникация. Можете да срещнете хора, които ще ви открият нови перспективи. Днес внимавайте с парите и не вземайте важни решения относно финансите.               

Везни – Ще бъде полезно да си припомните някои стари идеи и планове. Вероятно точно сега ще намерите начин да ги съживите. Този ден не е лесно да се избегнат изкушенията, но трябва да покажете твърдост. Бъдете внимателни.

Скорпион – Некадърността или глупостта на някои хора днес ще ви изнервя неимоверно много. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Не давайте външен израз на емоционалните изблици. Всеки е такъв, какъвто е и друг не може да бъде.

Стрелец – Ще почувствате нарастване на силите и енергията, които най-добре да се насочат към творческото русло или към физическа дейност, в противен случай енергията може да намери изход чрез необмислени действия и постъпки.

Козирог – Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна. Опитайте се да използвате времето възможно най-ефективно. По-добре е сега да се проведат важни срещи и разговори. Върху сериозните задачи ще трябва да се съсредоточите, като отхвърлите всички външни мисли.

Водолей – Денят може да бъде добър за вас, ако не зациклите върху личните си проблеми. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по-хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

Риби – Дръжте здраво кормилото на живота. В много отношения късметът ще бъде с вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да покажете повече воля и оптимизъм.                                        

Съветите на Фортуна

До 14:47 часа - всяка среща, всеки разговор или конфликт е отражение на минали и незавършени дела, с които смятаме, че сме приключили. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция и промяна. Благоприятен ден за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Идеален за постигане на хармония. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

След 14:47 часа - Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешния си глас, защото днес неговият тих шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Много хора могат за изпаднат във вътрешен конфликт със себе си. Подходящо за всякакви битови дела и домакински дела - голямо пране или общо почистване на дома, всякакъв вид ремонти. Няма да е лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Луната е на празен ход 06:55 часа до 14:25 часа, което прави този период неползотворен и неефективен.                                                                                                                                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп